era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz:)
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsün:):):) işin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi;)
Printable View
era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz:)
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsün:):):) işin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi;)
era bezelye kadar jantları lastikleri ile nasilda gazliyor şaşmamak elde değil=) mükemmel=)
tarkan viking kanı sanirim filmin adı=) hani poşeten bozma bi ahtapot geliyodu denizden alip götürüyodu milleti fln=)
karakterin adı orso idi=)
maşallah era nasılda gidiyor ole
maşallah era ya:)
çok saolun arkadaşlar böyle tepkiler gorunce satasım gelmıyor :D
evet kardeş oldu baya sattık bunu aldım.kışa da type r dusunuordum ama yalan oldu gıbı bısı.artık hayal benım ıcın.
face den yazmıssın kusura bakma cvp veremedık unuttum sonra.
cumartesı aksam 7 de cıkıcaz adanadan.isterseniz sizde gelin yada işiniz varsa gece dondugumuzde denerız nasıl dersenız
tü tü tü tü maşallah era'ya =)
İkisinede maşallah ama normal. jetta eraya göre +200kg vardır
1334 kg jetta
1205 kılo era :D 129 kılo var arada:)
Kamer eline ayağına sağlık çok güzel ve çok zevkli bi yarıştı gerçekten çok eğlendim ben hele drag denememiz süperdi:D en çok orda eğlendim zaten:D eraya da maşallah çok güzel gidiyor chipnin hakkını veriyor torkuna sağlık:D
turbo+supercharger, ııgh yetmezki eraya, karatren iş yapar ya, benzinli turbolarla yürüyo bu, kaldıki vw nin 1.4ünümü geçemeyecek
jetta daha ağırdır tabi o ağırlık olmasa era öyle gidemez jettayla ama o jettalarda da hem superchartger hemde turbo var