crx saxoyu nasıl gecıo ben ona takıldım:D vteclerle deneme ımkanınız oldu mu crx ı? genelde saxolar ıle vtı lar denemıo muydu:D
Printable View
crx saxoyu nasıl gecıo ben ona takıldım:D vteclerle deneme ımkanınız oldu mu crx ı? genelde saxolar ıle vtı lar denemıo muydu:D
hahaha ramo neler duyuyorummm :D :D b18 mi yaptınız hacı fitek mi yaptınız :D
tebrikler halocum...Umarım aralar düzelmiştir. Maşallah ikisinede diyelim:)
hadi b18 i geçtim bence sizde D18 olabilir :hehe:
araba 1,8 oldu dedıler... ama kendı bloğuna 1,8 piston koyamazsınn... hadı dıyelım ole oldu bole oldu koydun... ama sadece pistonla yıne ole olmaz... o araçta beyın kasnak war.. çünkü önceden bızden once vıtes atan araç. şimdi vites dewri bitmio...
ama yıne dıyorum... kosca bi MAŞALLAH.. Allah kaza bela gostermesın....
sabır en gusel sey... sabredıcez.. tam yapıjaz eksıksız yapıjaz..... loadınglere gırıyoruz....
1.6 İ-vtec aracım varr herkesle denerimm :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D plaka okurum çok iyi :D
ramo farklı olaylarmı var :) cidden b18 mi var arabada? yoksa galatasaray fener olayı gibimi vts crx olayı? en formda zamanda bile yeniliyorz fenere :D :D :hehe:
köylü bak b18 li crx böle gidio çok para lazım onu yapmak için ama gerek yok:)
http://www.youtube.com/watch?v=KUEK33P20IQ
gülüm hacim nasıl yükseltiliyor bir araçta ?
kendi bloğuna 1,8 piston koyamazsın ne demek ? :D
piston çapı büyütür farklı krank kullanırsın hacim yükselir
beyin ne var acaba p29 mu :D zaten o çıkıyo onlarda çiplenebiliyor vs vs
neyse ramo yazsana olum fitek mi yaptınız arabayı :D
ramosı ıle aran çok ıyı olabılır... ama sana sunu soleyım.. ramosı benım köylum we cok yakın sewdiğim bi kişdir. we hergun görüşrüğümüz bi adamdır.. sna saygım war yasca büyüksun ama su hahaha gıbı kelımleşer bugunlerde bana hos gelmıyor... sakın yanlıs anlama sna karsı bişi yok ;)
köylümm... bızım aracın hızını arttırdık egzoz firtle son susturcu pompa lastıkler hatta aks bıle deılstırdık ... ama bu sefer 1 boy önde oluyorsun..( arkdakıler nasıl gorduyse 3 boy 2 boy dıo iesle gelen kısıler.ben typerdeydım we herzamn 1 boyuı geçemedı. )
anlam weremıyorum..... :soru: