Evo rulezz demi musti :D
Printable View
Evo rulezz demi musti :D
aynen abi rulezz :D
abi egzozun görüntüsüne bittik resmen :) performans bir yana ama madem ki öyle diyorsun biraz daha araştırayım onu ayrıca dediğin gibi motor hassas zaten bizim arabada 1 kez kırılmış garanti kapsamı sandık motor spec o yüzden evo forever yani de arkadaş alacağına karşılık aldı sti yi :D
sti da motoru yaparsin sikiti biter. evoda transferdir, differansiyeldir her dakika tirsarak gezersin;)
aynen ole:D:D 0 dan kaldırmadım daha kaldırmayıda dusunmuyorum:D tutmıyan yerde araba kendısı yanlarsa yanlıyorum yoksa debrıyaj tazelemek fln yalan:D
evo nun motor bıraz daha sıkıntısız ama 35 ıle 2.2 bar basıcak stock ewo nerde var:D motor ıcını yapmadanda evonun lımıtlerı bellı subarununda:D pek farkları yok bence. ben suby almak ıstıodum ewo nasıp oldu. memnunum suan bı sıkıntım yok ama suby alsamda bı sıkıntım olmazdı;)
sonuçta stock motorları chip filtre egsoz gibi parçalar takıldığı zaman hangi evoya ne olabilirki ? ama yorumlara bakarsak bi egsoz bile risk varmı böyle bi dava
arkadaşlar her arabanın kendine özgü artıları eksileri var,arabamızın eksilerine göre tedbir almalıyız en güzeli bu.
olay nerden evo sti karşılaştırmasına geldi anlamadım. Her arabanın artısı ve eksisi vardır. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Sana göre sti iyidir bana göre evo. Herkez kendi arabasıyla mutluysa sorun yoktur.
standart bineyim diyorum bu videoları görünce kanım kaynıyor :)
tam olarak neler var cupra'da? öğrenebilir miyim?