cok güzel gece keşke gelebilseydim araclara masllah inş 2.de gelirim :)
Printable View
cok güzel gece keşke gelebilseydim araclara masllah inş 2.de gelirim :)
yaw adana buluşmasını ağustos sonu gibi yapın da biz de gelelim :) diyarbakır tayfası olarak renklendirelim :D
Siz gelin hertürlü buluşulur :D
yaparız :) siz gelince bi daha yaparız :) sonra bi daha yaparız :) hergün yaparız değişirmi :D
Bu Fiatçılar hep mi çakal :) [Brava hariç yanlış anlaşılma oluyor :p]
Herkesin el ve ayaklarına sağlık...
satlık kıa sportage yeter sessız gezdık ya :D
videolar için çok saolun geçme geçilme derdi olmadan mükemmel ötesi şamatayla geçen güzel bir gündü herkesin tekrardan ayagına sağlık iade-i ziyaretimizi de yapıcaz inşallah ayarlama çekelimde :D:D:D
çok güzel görüntüler.süper olmuş...doblo iyi gidiyor da ağırlığı fazla işte :) ve açık filtre vardı.sürekli kesme yapıyordu.şu anda kapalı taktım biraz daha farketti gibi.adana ya bekliyoruz devamını getirelim arkadaşlar. herkesin eline diline ayağına sağlık...
punto atamamış sanırım sonda 5.vitese :) öyle mi murat abi?
106'yı fotoğraflayacak zaman yoktu Erhan abi. Ben de video çekemedim otobanda; benim arabada 5 kişiydik çünkü arkadan arkadan gırgır muhabbet geliyorduk. :D
Ama keşke petrolde sohbet ederken 1-2 fotosunu çekseymiş. :o
Bu arada bizi kırmayıp gelen tüm abilerimize kardeşlerimize tekrar tekrar teşekkür ederiz. Sıkıntısız, dertsiz, kazasız dolu dolu bir buluşma da yapılabiliyormuş.:icon_tup: Artık sıra bizde Mersin ekibi olarak, tarihi saati kararlaştırın biz de iadeyi ziyarete gelelim. :)
Aklını alırız senin ona göre :rolleyes:
Debriyajdan yana sıkıntım var malesef yasin biliyorsun. Bir de 5 vites özürü :hahaha:
Deneme için Civic ve Brava'ya teşekkür ediyorum.İki Aracada Maşallah :icon_tup:
Adana'ya da Bekleriz ;)
her türlü dizel araçlarınız drag roll fark etmez itinayla kullanılır :D
dou abi sen benim dobloyu kullan ben de senin ibizayı olur mu?bi roll yapalım öle :D
Carrefour Tekno-SA arkası uygun olur diyorum. Tarihi de siz belirleyin ;)
buluşma yeri önce eyvan kebap sonra da real otoparkı olur gibi :D