Gayet iyi devirmiş daha iyi gitmez herhalde.
Maşallah.
Printable View
Gayet iyi devirmiş daha iyi gitmez herhalde.
Maşallah.
o serinin motor sesi yetiyor :) Maşallah...
yorum yazan tüm arkadaslarıma tesekkürler
narlıdereden uckuyulara ise hafif yokus asagı
eger uckuyulardan narlıdereye dogru ise hafif yokus yukarı
youtube oldugundan dolayı izleyemiyorum ama maşallah diyim...
maşallah...
Aşağıya doğru eğim olmamasına imkan olanak yok. Yani fazla hızlı ben öyle düşünüyorum.Ya da gerçekten öyle mi .
kaan abiminde dediği gibi,narlıdere uckuyular arası egim var,var ama o yoldan defalarca gecmeniz lazım o egimide algılıyabilmeniz icin.bilenler deneyimlerini yada yoldaki görüslerini yazabilirler. neden hız fazla olsun ki?aracımda 175-50-15 lastik var sadece kısa etkisi yaratsın diye,kadrandada o sebeple 10-15 km sapma vardır en fazla,ondan baskada bi sapma hile vs yok :) sadece hondalarmı yürüyo bu sitede? kimseye bişey ispatlama gibi bi derdimde yok allaha şükür. :)
egzos filtre headerslı typerla neredeyse aynı sekılde hızlanmıs egım yoksa gercekten guzel...
altlarda aynı hızlanmış olabilirde üstlerde typer gibi hızlanamaz zaten..
maşallah böyle farklı araçların kadran videolarınıda görmek güzel :icon_tup:
ses iyiymiş hızlanmada baya güzel..maşallah..
Gökhan abi Maşallah aracına bi vti la denesen diyorum :rolleyes:
güzel gidiyor kazasız belasız
Selam Hgt diyoruz ama bu araç hgt değil ki. Marea hlx. HGT den ağır bir araç. Type r demişizde şuanda bu kadrana göre typerı geçiyor. 70-170 12sn. müthis bir değer. Bugün dolu bir vtec bile 120-180 13sn civarlarındadir... 100-180 typer ortalama 12 sn civarındadır. 0-400 hgt nin 16.20 yada 16.40 larda ki 130 km gibi 0-400 tamamlıyor. Sizce 70-170 12sn subaru anca çıkarıyor. İnsanları kandırmaya hiç gerek yok biraz gerçekçi lütfen!!!!
yolda yüzde 3-4 derecelik bir eğim,kadrandada lastiklerimden ötürüde yüzde 10 veya 15lik bi sapma var.basitleşmek istemeyiz elbetki uzatmanın alemi yok,inanan inansın,inanmayan inanmasın,ispat etmek zorunda degilim kimseye.kimseyi kandırcak vaktim yok.bi ara daha video ceker yoluda cektiririm bu sefer.iyi forumlar