http://lh5.ggpht.com/_Fkf00E6cYbA/TA...jpg?imgmax=800
Printable View
hayatımda ilk f1 yarısımı vinlöv şampiyon oldugunda izledim şumaherle kapışıyordu çamur yapmıştı hala unutmam o anı...orda izledigim bi akrabamda şumaheri hiç sevmem vinlöv şampiyon olsun demişti...eski nesildir izledigim kişi sennacıydı :)
kısacası...eski nesiller sennacı
yeni nesiller sumici...
para kimdeyse güç ondadır bu kimseyi ilgilendirmez..
çamur yapabiliyosan gücün cesaretin varsa sende yap...adama çamur diyip durmayın
schumacher eski nesil ile yeni nesil arasında bi pilot...kalitesini zekasını sürüşünü tartışmak saçma olur..heleki sıradan demek cidden komiktir...
izlediklerim içinde hep en iyisi şumiydi :)
schumacheri deli gibi izledim takii o bırakana kadar bi kere bile kaçırmadım f1'i her anını her yarısını iyi bilirim...sennacılar falan fistancılar nerde izliyorlardı f1'i NTV den mi acaba :) kaç yarısını izlediler adamın yoksa hep netten en iyi oldugu yarışları izliyerekmi bu kanaate vardılar...bence izleyemedikleri bi adamı bu kadar övmeninde mantıgı yok..
kısacası sennayı o yıllarada kaç kere nerde izleyip bu kadar sennacı bilmemneci oldunuz???
"yuro suport" diye okunuyor demi? hemen googledan arastırıyorum :D
evet duydum...
eurosport sizin bahsetiginiz tarihlerde nerden izliyodsunuz ... :) uydumu vardı sizde yoksa :D :rolleyes: :cool:
hayal meyal hatırladıgınız eurosportta izledik dediginiz ,ki yalan 1-2kişi izleyebiliyordur o zamanlarda star vardı ki onu bile zor buluyordu millet siz eurosportta senna izliyordunuz öle mi :D
birbirimizi yemeyelim youtubeda yazan eurosport yazılarına bakarak birbirimize sekil vermeyelim ;)
bence sen kaç senesinde türkiyede canlı olarak verilmeye başlandıgını araştır bence. TRT nin verdigi zamanı çok ii hatırlıyorum ki roger mansell ayton senna kapişmalarını abimle çok izlemişizdir. Ayton Senna tartışmasız çok ii pilottu ve 4 veya 5 sıradakilere bile tur bindirdigini bilirim.v( gökhan )
ben 87liyim rahmetli senna 1994 de öldü...o kadarına aklım ermiyor :) siz söyleyin kaç yılında oldugunu bende öğreneyim :) bilgi paylaştıkça çogalır, kaldıki kimse izleyemez demdim ama ben şuminin her yarısını NTV den izledim...eksiksiz...yani sonuç olarak 1992-1993-1994 yılında TRT f1 yayınlıyordu galiba ben bunu anladım ...
trt 1dede vardı yabancı kanallardada vardı
bende schuminin bi yarışını hatrlıyorum sene 2005 veya 2006 olabilir.birşeyden dolayı en son sırada başlayıp yarış sonunda 2. olmuştu son üç tur kalada bitik lastiklerle alonsoyu kovalamıştı.hangi yarıştı o yarışın özetini bulup burda paylaşabilen birisi varsa sevinirim
Yazmayım diye zor tutdumda neyse yazalım bakalım;
Arkadaşım sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin ancak şuda varki Senna otombil sporları ile ilgilenen özelliklede f1 fanatiği olan neredeyse %80 lik kitle olarak tanılan biridir. Sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin. Ozaman uyduda vardı ! Babam Savunma sanayi müsteşarlığında çalışırken lojmanımızda uyduda vardı ben 5-6 yaşımdaydım (şuanki yaşım profilimde yazılı) euro sportdan f1 de rally leride izliyordum çok net hatırlıyorum hepsinide onuda geçtik trt de verirdi onuda denk geldikce izlerdim .Sennanın kaza geçirdiği yarışıda hatırlıyorum öldüğü haftada dün gibi aklımda okula bile son derece moralsiz gitmiştim 3-4 arkadaş nerdeyse ağlayacaktık kazayı konuşurken...
Bizi bir tarafa bırakalımda sen neyin peşindesin anlıyamadım sen bilmiyor yada izlememiş olabilirsin yada hiç bilgin olmaya bilir. Bilgisi olan insanlar hep şekil peşinde olarak görüyorsan bu forumlar sana göre değil Arkadaşım, sana tavsiyem gidip bilgiyi kütüphanedeki kitaplardan videoları youtube dan izlersin olur biter bu sayede kimse sana şekil yapıyor olarak gözükmez.
Şuda var karşılaştırma yapmak bence çok komik olur. Şartlar pilotajlar arasındaki uçurumu görmemezdikden gelmemek lazım...
kardeş madem yazmak istemiyodun zorla yazdın keske yazmasaydın...
ben konuyu kapatmıstım bana yazıcaklarını yazdılar konuştuk tartıştık bitti gitti.
herkezde uydu yoktu ozamanlar bilmem anlatabildimmi sana? ben sumiyi izledim dedim 5-6 sezon siz sennayı izlemisnizdir max 3-4 yarısını hadi 10 tane olsun :) ne bukadar sumiyle sennayı kıyaslıyorsunuz...sartlar eşitkende yarıstılar sumi çaylakken...bi kelimeden neler çıkardın kendi kafana göre kimsenin bilgisine bişiy dedigimiz yok zaten.Allah daha çok bilgi zeka versin herkeze...
gelelim sana bana öle emrivaki yapar gibi konuşma olur mu?tasası sana düştü birader istedigim forumada girerim yerede girerim ben soru sormusum dalga geçer gibi cvp geliyor.son msjım bana cvp verceksen öm at olurmu?
o değilde senna daha karizma, semih sen değil bro :D