User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
120 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: The Tribute to Ayrton Senna

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatımda ilk f1 yarısımı vinlöv şampiyon oldugunda izledim şumaherle kapışıyordu çamur yapmıştı hala unutmam o anı...orda izledigim bi akrabamda şumaheri hiç sevmem vinlöv şampiyon olsun demişti...eski nesildir izledigim kişi sennacıydı

kısacası...eski nesiller sennacı
    yeni nesiller sumici...

para kimdeyse güç ondadır bu kimseyi ilgilendirmez..
    çamur yapabiliyosan gücün cesaretin varsa sende yap...adama çamur diyip durmayın

schumacher eski nesil ile yeni nesil arasında bi pilot...kalitesini zekasını sürüşünü tartışmak saçma olur..heleki sıradan demek cidden komiktir...

izlediklerim içinde hep en iyisi şumiydi

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatımda ilk f1 yarısımı vinlöv şampiyon oldugunda izledim şumaherle kapışıyordu çamur yapmıştı hala unutmam o anı...orda izledigim bi akrabamda şumaheri hiç sevmem vinlöv şampiyon olsun demişti...eski nesildir izledigim kişi sennacıydı

yeni nesiller sumici...

çamur yapabiliyosan gücün cesaretin varsa sende yap...adama çamur diyip durmayın

schumacher eski nesil ile yeni nesil arasında bi pilot...kalitesini zekasını sürüşünü tartışmak saçma olur..heleki sıradan demek cidden komiktir...

Meydan'daki alt geçiti 170km kesici ile evo'yla yan yan dönen türk pilotumuzu ne çabuk unuttun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meydan'daki alt geçiti 170km kesici ile evo'yla yan yan dönen türk pilotumuzu ne çabuk unuttun
    olm onu ben görmedim görenler var hamdi ünal sıtayla

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yeni nesiller sumici...

yahu hiç şumayerci olamadım nedendir bilmiyorm adam hep itici geldi bana
    ilk izlediğimde
    D.HİLL vardı Sonra Hakkinen bu ara favorim yok
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schumacheri deli gibi izledim takii o bırakana kadar bi kere bile kaçırmadım f1'i her anını her yarısını iyi bilirim...sennacılar falan fistancılar nerde izliyorlardı f1'i NTV den mi acaba kaç yarısını izlediler adamın yoksa hep netten en iyi oldugu yarışları izliyerekmi bu kanaate vardılar...bence izleyemedikleri bi adamı bu kadar övmeninde mantıgı yok..
    kısacası sennayı o yıllarada kaç kere nerde izleyip bu kadar sennacı bilmemneci oldunuz???

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schumacheri deli gibi izledim takii o bırakana kadar bi kere bile kaçırmadım f1'i her anını her yarısını iyi bilirim...sennacılar falan fistancılar nerde izliyorlardı f1'i NTV den mi acaba kaç yarısını izlediler adamın yoksa hep netten en iyi oldugu yarışları izliyerekmi bu kanaate vardılar...bence izleyemedikleri bi adamı bu kadar övmeninde mantıgı yok..
    kısacası sennayı o yıllarada kaç kere nerde izleyip bu kadar sennacı bilmemneci oldunuz???
    euro sport diye bişey duydunmu?
    körler sağırlar

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "yuro suport" diye okunuyor demi? hemen googledan arastırıyorum
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ++
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet duydum...
    eurosport sizin bahsetiginiz tarihlerde nerden izliyodsunuz ... uydumu vardı sizde yoksa

hayal meyal hatırladıgınız eurosportta izledik dediginiz ,ki yalan 1-2kişi izleyebiliyordur o zamanlarda star vardı ki onu bile zor buluyordu millet siz eurosportta senna izliyordunuz öle mi
    birbirimizi yemeyelim youtubeda yazan eurosport yazılarına bakarak birbirimize sekil vermeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet duydum...
    eurosport sizin bahsetiginiz tarihlerde nerden izliyodsunuz ... uydumu vardı sizde yoksa

hayal meyal hatırladıgınız eurosportta izledik dediginiz ,ki yalan 1-2kişi izleyebiliyordur o zamanlarda star vardı ki onu bile zor buluyordu millet siz eurosportta senna izliyordunuz öle mi
    birbirimizi yemeyelim youtubeda yazan eurosport yazılarına bakarak birbirimize sekil vermeyelim
    valla kimseye şekil verme gibi bi durumum yok youtubedan tutup euro sport yazıyo diye söylediğimde yok boşu boşuna kurma kafanda böyle şeyler ben kendimi biliyorum o yeter bana
    körler sağırlar

Wolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet duydum...

bence sen kaç senesinde türkiyede canlı olarak verilmeye başlandıgını araştır bence. TRT nin verdigi zamanı çok ii hatırlıyorum ki roger mansell ayton senna kapişmalarını abimle çok izlemişizdir. Ayton Senna tartışmasız çok ii pilottu ve 4 veya 5 sıradakilere bile tur bindirdigini bilirim.v( gökhan )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 87liyim rahmetli senna 1994 de öldü...o kadarına aklım ermiyor siz söyleyin kaç yılında oldugunu bende öğreneyim bilgi paylaştıkça çogalır, kaldıki kimse izleyemez demdim ama ben şuminin her yarısını NTV den izledim...eksiksiz...yani sonuç olarak 1992-1993-1994 yılında TRT f1 yayınlıyordu galiba ben bunu anladım ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trt 1dede vardı yabancı kanallardada vardı
    körler sağırlar

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    roger mansell ayton senna
    nigel mansell olmasın o
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende schuminin bi yarışını hatrlıyorum sene 2005 veya 2006 olabilir.birşeyden dolayı en son sırada başlayıp yarış sonunda 2. olmuştu son üç tur kalada bitik lastiklerle alonsoyu kovalamıştı.hangi yarıştı o yarışın özetini bulup burda paylaşabilen birisi varsa sevinirim

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım diye zor tutdumda neyse yazalım bakalım;
    Arkadaşım sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin ancak şuda varki Senna otombil sporları ile ilgilenen özelliklede f1 fanatiği olan neredeyse %80 lik kitle olarak tanılan biridir. Sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin. Ozaman uyduda vardı ! Babam Savunma sanayi müsteşarlığında çalışırken lojmanımızda uyduda vardı ben 5-6 yaşımdaydım (şuanki yaşım profilimde yazılı) euro sportdan f1 de rally leride izliyordum çok net hatırlıyorum hepsinide onuda geçtik trt de verirdi onuda denk geldikce izlerdim .Sennanın kaza geçirdiği yarışıda hatırlıyorum öldüğü haftada dün gibi aklımda okula bile son derece moralsiz gitmiştim 3-4 arkadaş nerdeyse ağlayacaktık kazayı konuşurken...
    Bizi bir tarafa bırakalımda sen neyin peşindesin anlıyamadım sen bilmiyor yada izlememiş olabilirsin yada hiç bilgin olmaya bilir. Bilgisi olan insanlar hep şekil peşinde olarak görüyorsan bu forumlar sana göre değil Arkadaşım, sana tavsiyem gidip bilgiyi kütüphanedeki kitaplardan videoları youtube dan izlersin olur biter bu sayede kimse sana şekil yapıyor olarak gözükmez.
    Şuda var karşılaştırma yapmak bence çok komik olur. Şartlar pilotajlar arasındaki uçurumu görmemezdikden gelmemek lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayım diye zor tutdumda neyse yazalım bakalım;
    Arkadaşım sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin ancak şuda varki Senna otombil sporları ile ilgilenen özelliklede f1 fanatiği olan neredeyse %80 lik kitle olarak tanılan biridir. Sen yaş itibari ile kaçırmış olabilirsin. Ozaman uyduda vardı ! Babam Savunma sanayi müsteşarlığında çalışırken lojmanımızda uyduda vardı ben 5-6 yaşımdaydım (şuanki yaşım profilimde yazılı) euro sportdan f1 de rally leride izliyordum çok net hatırlıyorum hepsinide onuda geçtik trt de verirdi onuda denk geldikce izlerdim .Sennanın kaza geçirdiği yarışıda hatırlıyorum öldüğü haftada dün gibi aklımda okula bile son derece moralsiz gitmiştim 3-4 arkadaş nerdeyse ağlayacaktık kazayı konuşurken...
    Bizi bir tarafa bırakalımda sen neyin peşindesin anlıyamadım sen bilmiyor yada izlememiş olabilirsin yada hiç bilgin olmaya bilir. Bilgisi olan insanlar hep şekil peşinde olarak görüyorsan bu forumlar sana göre değil Arkadaşım, sana tavsiyem gidip bilgiyi kütüphanedeki kitaplardan videoları youtube dan izlersin olur biter bu sayede kimse sana şekil yapıyor olarak gözükmez.
    Şuda var karşılaştırma yapmak bence çok komik olur. Şartlar pilotajlar arasındaki uçurumu görmemezdikden gelmemek lazım...

kardeş madem yazmak istemiyodun zorla yazdın keske yazmasaydın...
    ben konuyu kapatmıstım bana yazıcaklarını yazdılar konuştuk tartıştık bitti gitti.
    herkezde uydu yoktu ozamanlar bilmem anlatabildimmi sana? ben sumiyi izledim dedim 5-6 sezon siz sennayı izlemisnizdir max 3-4 yarısını hadi 10 tane olsun ne bukadar sumiyle sennayı kıyaslıyorsunuz...sartlar eşitkende yarıstılar sumi çaylakken...bi kelimeden neler çıkardın kendi kafana göre kimsenin bilgisine bişiy dedigimiz yok zaten.Allah daha çok bilgi zeka versin herkeze...

gelelim sana bana öle emrivaki yapar gibi konuşma olur mu?tasası sana düştü birader istedigim forumada girerim yerede girerim ben soru sormusum dalga geçer gibi cvp geliyor.son msjım bana cvp verceksen öm at olurmu?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde senna daha karizma, semih sen değil bro
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)