senna zamanında tc mi vardı lc mi vardı?
ikisi arasında ki en büyük fark
schumi 2adım gerisinden yürür
senna zamanında tc mi vardı lc mi vardı?
ikisi arasında ki en büyük fark
schumi 2adım gerisinden yürür
94-95-00-01 ilk 4 şampiyonlukta tc yoktu 02 de geldi onlar 07 den beridir tekrar yasak
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
YouTubeDR.ECU
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tc 2001de geldi isteyen kullandı hatta williams gibi bazı takımlar sezon ortasına kadar kullanmadı.
benetton 1994te launch control kullandı,hatta traction control bile kullandı belki ama o kanıtlanmış değil.daha fazla basan yakıt pompası kullandı ayrıca.kara bayrak dinlemedi schumi basti....o sıralar yapmadığı hile hurda kalmadı hem takımın hem onun![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
schumi'nin ve ferrari'nin hep bir dolaplar çevirdiği konuşulurdu o dönemde , otoriterlerde söylerdi bunu köşeyazarlarıda.
adı rainman'e çıktı ama tc yasak olduğu halde hep tc kullandığı dedikoduları dönüyordu , tabi fia'nında garip şekilde koruyup kollaması etken
f1 o zamanlar güzeldi be yaa, şimdi arada izliyorumda hiç eski tadı heyecanı alamıyorum
ferraride çıkardığı güzel yarışlarda var 96 ispanya gibi hakkını yemiyim![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Adam en büyük. İzleyebildiğimiz için şanslıyız.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
http://www.youtube.com/watch?v=elyxIhMW_No
Bu videoda güzel baya.
55.saniyeye dikkat
Ve sonda ki mika'nın schumi'yi efsane geçişi.Hiç unutmam o anı , evde 5kişi 4ü tifosu schumi yarışı aldı diye benle dalga geçerlerken o anda mikanın geçişi ve 4ünün yüzünü hiç unutamıyorum![]()
Bence dağılabilirizEskiler efsaneydi yeniler...
http://www.youtube.com/watch?v=wPUvv...eature=related
2007 de 1 sene ara verdikten sonra çıktığı ilk teste daha önce hiç sürmediği 2007 araçında tc lc dahil tüm motor yardımcı sistemleri yokkende gizli bi hile cevirdiler dimi ?
94 de gizli TC şehir efsanesi ispatlasanydı her türlü ceza çıkarılırdı bu tür söylentiler her zaman var şuanda da redbulların kanatların esnek oldugu yok arac yüksekligi ile bir düme ile oynadıkları söylentileri var . Zirvedeki takımlar hakkında her zaman bu tür söylentiler var bişi yakalanırsa ceza veriliyor şehir efsanelerine inanmayın ...
Dediğiniz olaylar tamamen şehir efsanesi , Evet FIA Ferrari ve MS yi o kadar koruduki o yüzden 2002 den sonra durmadan kurallar değiştirildi o sene her yerde çıktı Schumacehr i durdurma kuralları diye ama naparsın FIA destekliyor işteo meşur destekliyen FIA McLaren en büyük sucu yaptığında kendilerinde kabul ettiğinde 07 deki hırsızlık olayında ne yaptı ? pilotların puanlarına bile dokunmadı ve sonra verdi para cezasını yarıya indirdi halbuki o sene herkesin kesin söylediği cezayı alması lazımdı " yarışlardan men " ama o olmadı FIA işte ferrari destekliyor
beyler anti-schumi cisiniz ok eyw ama yiğit i öldür hakkını yeme demişler![]()
Senna çok farklı bir pilottu. Ben bu kadar hızlı gidebilen, hakimiyeti süper bir pilot daha görmedim...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)