yukarıda arda yazmıs zaten sanzıman farklı 4-5-6 uzun dıye....
Printable View
yukarıda arda yazmıs zaten sanzıman farklı 4-5-6 uzun dıye....
maşALLAH böle gider yapan insanlar gecilince.neler hissediyolar acaba..arkadan gelip gecerek baya aşşalanmış zaten.inanıyorum artık typerın atmosuna bile gider yapmaz mütavazilik her zaman göze kulağa hoş gelmiştir...
onlar bır arabanın gecebılecegıne ınanmıyorlardı gecınce tabıkıde tebrık ettı bır cok deneme oldu bızı hıc tehlıkeye atmadın dedı tebrık ettı 1000 rr da vardı gece boyunca benle gaz bastı tabıkıde ayırdı gıttı motorcu arkadaslarımızla sohbet ederken ıstanbulda benım arabadan daha hızlılarıda var dedım hulk tpr gıbı anlattım aracları 1000 rr ı gecer dedım yorum yok :)))
2 ıncı sayfada yazıyo arda nın postlarına bak gorursun....
maşallah nazar değmesin gayet güzel keşke bi 3 te felanda sıksaydınız :)
vıdeostreetfıre a yuklucem ama uzun surcek vıdeo 1000 rr da var daha dusuk hızda basıyoruz 600 luk basıt kalıyor o gun denedıgımızde 5ıncı vıtesın karsıtı bozuktu o yuzden eklıyecegım vıdeo da vıtes kacırmıssın gıbı yorumlar gelmesın :)
videostreet fire a yukledım ama daha yayınlanmadı ılk vıdeo hemen yayımlandı ama bu uzun surdu anlamadım
maşallah kardeşim..darısı başımıza
maş gercektende 3. vites de baslasaydınız cok daha guzel olurdu bide 1000rr la deneyip onuda görmek ısterız:)
video yuklendı ama streetfıre a acıorm 6 sanıyelık vıdeo gelıyor vıdeo unavaıleble dıyor daha yuklenmemıs mı problem mı var bılen varsa yardımcı olsun
ılk sayfada yukledım
arda maşallah kazasız belasız