üstat ben gti geçer dedimmi ? sazanlık etmeyin 1.4 is iyi gider dedik uzatmayın bence
Printable View
1,4 ler iyi gidio dahada giderleri var bu araçların atak ve seriler
1.4 is oynanmadan hatta belkide stage 2 olmadan 106 gti ı yakalayamaz
1.4 is stage 2 nasıl yapılır onuda bilemiyorum ama
110 hp lere gelmeden 106 gti a yanaşamaz :)
1.4 is le 106 quicksilver denemesi güzel olur :)
hondaya nmaşallah baya iyi
kastım yok arabamıda sattım. arabamı satmasam gerekli denemeleri yapardık. o denemelerin neyi makara ben adam gibi arabamı hazırladım geldim. sonucu gördük. 1.6ies lede benim aracımlada.
şunu artık kafana sokman lazım. 1.4 iyi gidiyor ancak sağlıklı 1.6ies 1.6 16v 206 ve helede 106gti yakalaması imkansız. seninle denemedikmi shell de? ondan sonra otobanda denemedik mi? bunların sonuçları neydi? hala nasıl oluyorda 106gti larla yürüyorum diyorsun?
buyrun gelın hondaya bılenen varsa her sekıl denerız yavas yavasta hazırlanıyor tabı honda eskısı gıbı değil hala yenı eklemeler var ...
yaaa neyi uzatıyosunuz adam gecmiş bir 106 gti gelip ibonun 1.4 u gecene kadar ibo gecmıs sayılır mantıklımı gecebılmesı tabıkı degıl ama gecmıs ne yapacaksınız :)
benım makına turkıyenın en tehlıkelısı yanlız dıkkat edın :)
euehuehuh saka makinası kutsal :Pp
lüleburgazdan karsa kartan sinop a sinoptan iskenderuna gezmek zor olmuştur senin için bütün şehirlerdeki arabaları dön dolaş gez geçtin geldin trnin en tehlikeli olduğunu gösterdin helal olsun:)
ben göstercem sana şaka makınasını pazar aksamı :D