User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
111 sonuçtan 96 ile 111 arası

Konu: Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben hiç birşeyi iddia etmiyorum ogün çekilen videoyu buraya koydum gtı ölüydü bitikti bilmiyorum gtı ın 1.4 ü de geçiceğini biliorum anlatamadım gitti 106 ı kötüleme gibi bi politikamda yok

Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kastım yok arabamıda sattım. arabamı satmasam gerekli denemeleri yapardık. o denemelerin neyi makara ben adam gibi arabamı hazırladım geldim. sonucu gördük. 1.6ies lede benim aracımlada.

şunu artık kafana sokman lazım. 1.4 iyi gidiyor ancak sağlıklı 1.6ies 1.6 16v 206 ve helede 106gti yakalaması imkansız. seninle denemedikmi shell de? ondan sonra otobanda denemedik mi? bunların sonuçları neydi? hala nasıl oluyorda 106gti larla yürüyorum diyorsun?
    serdar kardeş senn derdin ne anlamadım burda 206 dan mı bahsediyoruz sennle dememden mi bahsettim neden burda kendini ön plana çıkarmaya çalışıosun

kalkıosun bana otobandan bahsediyosun sen hazırlanmışsında gelmişsin saç jantları takmışsınız benm haberrim yok benim aracım hazır falan değil okan arıo beni evde misafirim var alıyorum onu gidiyorum muhabbete arabamın bagajı bas tüpü ve dükkan malzemeleri ile dolu lastiklerim yaramaz sırf makara olsun die kalkıyorum sizimnle otobana çıkıyorum arabamın yürümeyeceğini bile bile sende kalkmış bana bunlardan bahsediyosun açıklamamıda o zaman yaptım bunda art niyet var sen kaldırmışsın gelmişsin bnem haberim yok .. bu muhabbeti bi daha bi yerde yaptığını duyarsam yemin ediyorum bu sefer daha farklı davranıcam haberin ola

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyrun gelin arkadaşlar ataşehirde oluyoruz cumartesi günleri.atmo.araç bu aralar pek çıkmıyo.speclerim filtre egsoz stock sadece sonda devil.budur.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzın 3.70 aga gıt gel gazla 200 lıraa uvvvvv

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzin için bi şey diyemiycem haklısın.dünyanın en kalitesiz benzinini en pahalıya alıyoruz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle uzerındekı oktanlar olsa o bıle yeter ama nerde bırak oktan muhabetını su katıyorlar hava basıyorlar :S

serda-R
    Misafir
    her iki aracada maaşallah...1,4 is ler gerçekten çoğu 1,6 arabaya kafa tutuyor...adana'da kamer arkadaşımızın 1,4 is de çok iyi gidiyordu..hatta vtec2 ile roll videolarıda var mersin-adana otobanında...
    ha şu var 3.viteste bende şaşırdım corolla arayı kapatıp geçer diyordum ama civic'e maaşallah....bence çok başarılı....kazasız belasız kullan kardeş....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serda-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki aracada maaşallah...1,4 is ler gerçekten çoğu 1,6 arabaya kafa tutuyor...adana'da kamer arkadaşımızın 1,4 is de çok iyi gidiyordu..hatta vtec2 ile roll videolarıda var mersin-adana otobanında...
    ha şu var 3.viteste bende şaşırdım corolla arayı kapatıp geçer diyordum ama civic'e maaşallah....bence çok başarılı....kazasız belasız kullan kardeş....
    sağol dotum teşşekkür ederim.. Tekirdağdamı oturuosun

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corolla rollde casper olur .

serda-R
    Misafir
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol dotum teşşekkür ederim.. Tekirdağdamı oturuosun
    ewet tekirdağ....osmanlada videoların vardı.....59 plaka beyaz ies....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serda-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet tekirdağ....osmanlada videoların vardı.....59 plaka beyaz ies....
    aynen osmanla görüşüyoruz hala. dün senin araçmı emin değilim ama eriklide gördüm 59 plaka senmiydin senin araca çok benzio

serda-R
    Misafir
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen osmanla görüşüyoruz hala. dün senin araçmı emin değilim ama eriklide gördüm 59 plaka senmiydin senin araca çok benzio

yok maalesef....çok sevdiğim vtec2 mi istanbul bağcılara verdim yaklaşık 1 sene oluyor.....

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 yıl 1.4 honda kullandım 106 quik,xs falan rahat geçiyordum. 1.6larla gidiyor doğru ama satıp 106 gti aldım ama bence en bitik 106 gti bile 1.4 civic e geçilmemesi gerekir ya..

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla 2 yıl 1.4 honda kullandım 106 quik,xs falan rahat geçiyordum. 1.6larla gidiyor doğru ama satıp 106 gti aldım ama bence en bitik 106 gti bile 1.4 civic e geçilmemesi gerekir ya..
    Abi Honda bu, herşeyi geçer. Ya 106 GTI lar VTI larla karşılaştırılırken nasıl 1.4 is le karşılaştırılıyor? O zaman 1.4 IS i VTI ile karşılaştırın
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende uzun yıllar Toyota Corolla 1.6 GLİ kullandım 97 senesinde sıfır alındı 2003 te satıldı. Aracınız muhteşem yürüyor görünüşe bakılırsa ama corollada bir eksiklik var sanırım ben 1.4'lerle sürekli denerdim ve en az fark 2-3 boy olurdu. Gerçekten şaşırdım. Demekki aracınız iyi ciğerliymiş allah kaza bela vermesin bidaha bende yeni aracım 1.6 brava 107'liğimle 1.4 lerle kafa kafaya yürüyorum diyemicem ozaman mersinde de 1.4lü bir arac geçildim zaten çıtırdan oynanmıştı. 1.4ler bazen çok şakacı olabiliyor tekrar kazasız belasız
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Corolla ile yaptığım denemelerde bırak 1.4is'yi Civic 1.6 ies veya 1.8Clio RSI 'ye bile 2boy 3 boy fark atıyordu yani Corolla var Corolla var
    Kendi çapınızda Güzel denemeler olmuş ama bu denemeyi bence Genele vurma sen niye dersen 1.4İS honda ile Corolla AE101 geçme biraz zor bir ihtimal
    Bağdat caddesinde 150hp dedikleri Civic Si ile bile yürüttük biz Corollayı 1.5 boy önde bitirdi Corolla

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var arkadaş ne civic miş.bendede vardı aynı araçtan.tamam kabul ediyorum bende yürüyordum ae101 le ile ama max 3ün sonuna kadar.ki aracımın nekadar sağlıklı ne kadar temiz olduğunu birçok kişi bilir.106 XR ile de denemişitm 2 boy felan önümdeydi.ben 106 yı 1,4 biliyorken arkadaş 1,6 yapmış aracının.yinede açamamıştı bana çok fazla. çipli 1,6 focus,güzel yüklenmiş punto dizel-corolla D4d-passat 1,8 (turbosuz) bu araçları geçiyodum.3,16 ti compact yalan oluyordu.kısada 3,20 otomatikler yalan oluyordu. ama bukadarda abartmaya gerek yok.en nihayetinde 1,4 bir araba.en güzel avantajı şanzuman oranı ve devir dönmesi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)