Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

Thread: Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

1. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

c@n said:
    106 gti la gittiğin videoyu merakla bekliyorum.

2. Ek.Civic_Spoon's Avatar

Ek.Civic_Spoon said:
    streetfire linkini bulamadım face linkini atıyorum

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1323678764349

3. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

DogukanB said:
    yanlış anlamassan birşey sormak istiyorum

106 yla denediğin videoda şöför de ve araba da sıkıntı yok dedin burda olduğu gibi.

senden daha hafif ve daha güçlü bi arabanın ve arabada şöför de sıkıntısız diyosun, bana bunun mantığını açıklayabilicen mi?

4. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

c@n said:
    maşllah

5. gokcell13's Avatar

gokcell13 said:
    Bence toyota bu kadar geride kalmamalı, yinede bir civic geçtigi icin forever honda

6. Ek.Civic_Spoon's Avatar

Ek.Civic_Spoon said:
    Quote Originally Posted by DogukanB View Post
    yanlış anlamassan birşey sormak istiyorum

106 yla denediğin videoda şöför de ve araba da sıkıntı yok dedin burda olduğu gibi.

senden daha hafif ve daha güçlü bi arabanın ve arabada şöför de sıkıntısız diyosun, bana bunun mantığını açıklayabilicen mi?
    106 gtı hakkında çok ii bilgim yok specleride filtre egsoz du ogün oraya geldi denedim sonuç bu çıktı. şoförüde gayet ii kullanıcıdır lüleburgazda japon ahmet dediğin zaman herkes tanır modifiye işleri ile uğraşan araç tamircisidir ..

ayrıca gtı ile yaklaşık 1 ay sonra falan tekrar denedim bu sefer 2 ye 2 1. vites roll denedik bu sefer şöför farklıydı ben 2 bitene kadar çamurluk farkı kadar önde oluyorum 3 e atınca gelip geçmeye başladı yarım boy önde iken de yol bitti başka deneyemedik.

7. Ek.Civic_Spoon's Avatar

Ek.Civic_Spoon said:
    Quote Originally Posted by e9899 View Post
    maşllah
    teşşekkür ederim dostum

8. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

c@n said:
    Quote Originally Posted by Ek.Civic_Spoon View Post
    teşşekkür ederim dostum
    rica ederim dostum

9. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

DogukanB said:
    maşallah diyelim o zaman ciyer civic

10. kutsal's Avatar

kutsal said:
    1.4 honda anca bukadar yurur yok artık pheyyyy

11. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

ahop said:
    ciğerli alet maşallaaaahh kocaman
    bu lüleburgazda var bi ipnelik

12. PPR engineering's Avatar

PPR engineering said:
    maşALLAH.araban sağlıklı yürüyo.ancak denediğin 106 gti larla bu şekilde ki videodakini görüyorum öle bi 106 gti ben daha görmedim arkadaşlar her kezin arabası kendisine göre güzeldir iyi ama.bu şekildeki 106 lara biz motor ömrünü tamamlamış diyoruz veya ciddi sıkıntılı fanatiklikyapmıyorum zaten 1.4 civic le bi fanatikliğide gerek yok
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

13. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

öncel said:
    gti kesin bozuk,arabana dediğim bişey yok maşallah iyi gidiyo.keşke oralarda olsaydımda bide benim corollayla deneseydik.benimkide stoc,ayrıca 110 luk.denediğin corolladada bişeyler eksik,geçsen bile bu kadar fark olmamalı.tekrar maşallah.

14. nicomedia's Avatar

nicomedia said:
    Quote Originally Posted by focus musty35 View Post
    cıvıcde guzel gıdıyordurda 5 sene corolla kullandım hem 1.3 hemde 1.6 sını o aracda bı sorun oldugu kesın aracda sorun yoksa surucusu belkı rool de bıraz tecrubesızdır helekı totyotaların 2 ve 3 vıtesın cok cok ıı ben 1.3 corolla ıle 2 vıtesde 115 km gıdıyordum 93 model arabayla
    98de 97model 99da da 98 model corolla 1.3 xe vardı bende yani 2 yıl üst üste 1 yaşında corolla 13 kullandım ama 2. vites 90 gibi bitiyodu...
    sizinki japon yapım oldugu içinmi 115 görüyodunuz ? benimmkiler toyotasa üretimdi
    B18c specR swap eg

15. su106GTI's Avatar

su106GTI said:
    yanlış anlama ama filtre eksoz headerslı civic 1.4 le BASMAM.

biz burda 106 xs lerle geçiyoruz 1.4 civicleri

sen 106 ile böyle yürüyosan 400 mt de vti da geçersin(kandırma kendini)

16. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

by_BuRoCk said:
    1.4 civic e maşallah beni şaşırttı
    yani corollalar gerçekten ies lerin rakibi ve biz ies ler ile denedigimizde
    1 boy ies ancak geçebiliodu
    tekrar 2 aracada maşallah

17. focus musty35's Avatar

focus musty35 said:
    Quote Originally Posted by nicomedia View Post
    98de 97model 99da da 98 model corolla 1.3 xe vardı bende yani 2 yıl üst üste 1 yaşında corolla 13 kullandım ama 2. vites 90 gibi bitiyodu...
    sizinki japon yapım oldugu içinmi 115 görüyodunuz ? benimmkiler toyotasa üretimdi
    valla ınan bılmıorum ama bende bırkac arkadasımla ıddadan cok para aldım zamanında ondan bılıyorum bı muhabbet oldu ben o zamanlar cok bılgım yoktu tunıng vs konularda dedıler bende 3.20 var e 36 2 vıtesde 80 de 90 bıtıo ben dedım benım 1.3 corolla bıle 115 gıdıo dıe olamaz falan dedıler bındık arabaya cıktık yolda denedık kendılerıde sasırdı 1.3 karburatorlu 88 hb dı arac ama japon uretımmı bılmıorum ama 1.3 olmasına ragmen 200 ıbre vardı duz yolda 4 kısıle bıle 200 u cok rahat yapıyrdu

18. Civic 1.4 vs. Corolla 1.6 xei

öncel said:
    1.3 lerde limitör olmadığı için gider 115 lere kadar..

19. Ek.Civic_Spoon's Avatar

Ek.Civic_Spoon said:
    Quote Originally Posted by su106GTI View Post
    yanlış anlama ama filtre eksoz headerslı civic 1.4 le BASMAM.

biz burda 106 xs lerle geçiyoruz 1.4 civicleri

sen 106 ile böyle yürüyosan 400 mt de vti da geçersin(kandırma kendini)
    rahat ol sen en yakın zamanda xs le olan denemelerde konulacak buraya hesaplamanı ondan sonra yaparsın kimseyide kandırma gibi bi çaba yok böyle saçma sapan şeylerle kendini yorma sakin ol..