106 gti la gittiğin videoyu merakla bekliyorum.
106 gti la gittiğin videoyu merakla bekliyorum.
streetfire linkini bulamadım face linkini atıyorum
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1323678764349
yanlış anlamassan birşey sormak istiyorum
106 yla denediğin videoda şöför de ve araba da sıkıntı yok dedin burda olduğu gibi.
senden daha hafif ve daha güçlü bi arabanın ve arabada şöför de sıkıntısız diyosun, bana bunun mantığını açıklayabilicen mi?
maşllah![]()
106 gtı hakkında çok ii bilgim yok specleride filtre egsoz du ogün oraya geldi denedim sonuç bu çıktı. şoförüde gayet ii kullanıcıdır lüleburgazda japon ahmet dediğin zaman herkes tanır modifiye işleri ile uğraşan araç tamircisidir ..
ayrıca gtı ile yaklaşık 1 ay sonra falan tekrar denedim bu sefer 2 ye 2 1. vites roll denedik bu sefer şöför farklıydı ben 2 bitene kadar çamurluk farkı kadar önde oluyorum 3 e atınca gelip geçmeye başladı yarım boy önde iken de yol bitti başka deneyemedik.![]()
maşallah diyelim o zaman ciyer civic![]()
ciğerli alet maşallaaaahh kocaman
bu lüleburgazda var bi ipnelik![]()
maşALLAH.araban sağlıklı yürüyo.ancak denediğin 106 gti larla bu şekilde ki videodakini görüyorum öle bi 106 gti ben daha görmedim arkadaşlar her kezin arabası kendisine göre güzeldir iyi ama.bu şekildeki 106 lara biz motor ömrünü tamamlamış diyoruz veya ciddi sıkıntılı fanatiklikyapmıyorum zaten 1.4 civic le bi fanatikliğide gerek yok![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
gti kesin bozuk,arabana dediğim bişey yok maşallah iyi gidiyo.keşke oralarda olsaydımda bide benim corollayla deneseydik.benimkide stoc,ayrıca 110 luk.denediğin corolladada bişeyler eksik,geçsen bile bu kadar fark olmamalı.tekrar maşallah.
yanlış anlama ama filtre eksoz headerslı civic 1.4 le BASMAM.
biz burda 106 xs lerle geçiyoruz 1.4 civicleri
sen 106 ile böyle yürüyosan 400 mt de vti da geçersin(kandırma kendini)
1.4 civic e maşallah beni şaşırttı
yani corollalar gerçekten ies lerin rakibi ve biz ies ler ile denedigimizde
1 boy ies ancak geçebiliodu
tekrar 2 aracada maşallah
valla ınan bılmıorum ama bende bırkac arkadasımla ıddadan cok para aldım zamanında ondan bılıyorumbı muhabbet oldu ben o zamanlar cok bılgım yoktu tunıng vs konularda dedıler bende 3.20 var e 36 2 vıtesde 80 de 90 bıtıo ben dedım benım 1.3 corolla bıle 115 gıdıo dıe olamaz falan dedıler bındık arabaya cıktık yolda denedık kendılerıde sasırdı 1.3 karburatorlu 88 hb dı arac ama japon uretımmı bılmıorum ama 1.3 olmasına ragmen 200 ıbre vardı duz yolda 4 kısıle bıle 200 u cok rahat yapıyrdu
1.3 lerde limitör olmadığı için gider 115 lere kadar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)