kamyoncuyum ben anlamam :D
Printable View
kimse nirvanaya ulasmis edasinda degil senin disinda bilmiyorsan ogrenmekten daha guzel ne olabilir ?
Yanlisi duzeltmek icin bilgi edinsen fena mi olur ?
Bu tip bu tarz ben cok bilirim yaptigim dogrudur edalariyla yazma arkadasim foruma ne kendine nede baska bir uyeye 1 gr faydan dokunmaz bilgi acisindan ....
haala nerde yanlisimiz var bir yazsin hele bilelim bizde yazamiyorsun o nedenle bence de bu forum seni asar cunku biz burda bildigimizi paylasir bilmedigimizi sorar ogreniriz yas bas is guc at kenara sende ben bu potansiyeli sezemedim ....
Sana sektorunde eglenceli gunler dilerim basarilar .
ya arkadaşı vitoya davet ediyorum esp kapalı :D
test dediğin verilere dayanır sağa sola değil :)
videoyuda izledim bunları istanbul s virajında accentlerle fln çekip yanladık diye youtube a koyuyorlar :D e böyle bir nitelik taşımayan videoyu test diye koyarsan millet tabi ti ye alır.
160- 180 km hızda dahi kontrol sizde diye yazarsan yorumlar iyice dalgaya dönüşür. Bence 160-180 de kontrol sizde falanda yazıp insanların hayatını tehlikeye atma. Sen bu haraketlerle yolda kalırsın denyonun biri gelir bi koparır arkasını bilerek veya bilmeyerek sonra vicdan azabı yaşarsın.
konu silinmeden yetiştim :D:D
modlar da off takılıyor bu aralar bekleyelim :)
http://www.youtube.com/watch?v=rZOP4...eature=related
haci bak dunya uzerinde esp testi buna deniyor buda qq dan 10 cm daha yuksek bir arac.sizin yaptiginiz araci yalpalatmak.direksiyonu kirmiyorsunuz bile yarim tur donmeden araci yalpalatiyorsunuz.qq nin zaten yol tutusu kotu ,suspansiyonda orta sert konfor bazli sayilir saga sola yatip duruyor arac.bilmem anlatabildimmi?
biz bunların peterini 90 larda şahinle yapıyoduk demek bizim şahindede esp varmış :D