Deneme bir kiii :)

Thread: Deneme bir kiii :)

1. Deneme bir kiii :)

Demir said:
    Gece gece Kendinize dikkat edin arkadaşlar....Bu şekilde Portekizde 3 araç birbirine girdi...4 kişi öldü.... Haberiniz olsun.......

2. Deneme bir kiii :)

Armageddon said:
    Gerçekten çok güzel bir geceydi. Gece otobanda sadece düz ve ışıklı yerlerde deneme yaptık, kimseyi rahasız etmediğimizi umuyorum

Diğer videoları da merakla bekliyoruz. Bende de var bi kaç tane, ben de koyarım en kısa zamanda.

3. h.guroglu's Avatar

h.guroglu said:
    baya eğlenmişiniz araçlara zaten sölenecek kelime yok
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

4. Deneme bir kiii :)

Armageddon said:
    Bu arada bir dahaki sefere devir bandını ben ayarılycam ona göre 2500 devirde rolling mi olur

5. AvcI's Avatar

AvcI said:
    Quote Originally Posted by Armageddon View Post
    Bu arada bir dahaki sefere devir bandını ben ayarılycam ona göre 2500 devirde rolling mi olur
    merak ettim armağan hangi devirde geliyo senin gücün?

6. Deneme bir kiii :)

Armageddon said:
    Quote Originally Posted by AvcI View Post
    merak ettim armağan hangi devirde geliyo senin gücün?
    Dereceli egzantrik 4000lerin başında güç üretmeye başlıyor. NOS ise 3200 devirde devreye giriyor.

Yanlış anlaşılma olmasın sonuçta 2. viteste basacağız dedik ama diğer araçların 2. vitesleri Camaro'dan daha kısadır diye düşünüyorum. Belki de yanlıştır Denemelerimizde benim devir hep 2000-2500 arasındaydı.

7. tolga900's Avatar

tolga900 said:
    gucun geldigi bir devirden ziyade nosun patlama olayi guzel.

8. deathofacar's Avatar

deathofacar said:
    geçmiş olsun tolga debriyajın kaçırıyomuş galiba...

9. bladerk's Avatar

bladerk said:
    tebrikler ikisi de neredeyse aynı güçlerdeymiş ortalama ve çok iyi yürümüşler
    ECUTECH İstanbul

10. serhatayasli's Avatar

serhatayasli said:
    tolga araban canavar gibi

11. coolvtec's Avatar

coolvtec said:
    Yarışı önde bitiren araba camaromu şu bayanların konuştuğu tam anlamadım yaw. Amerikan sesi geliyor sanırm o.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

12. facia's Avatar

facia said:
    denk yürüyo arabalar ellerinize saglik

13. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    ehehehe vidsoları bekliosss
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

14. Vts_Power's Avatar

Vts_Power said:
    tekrar denendi bu sefer beyaz saxo ile,evonun ayarı çok farkettirmiş ilk önce öne çıkıyor evo ama saxo arkadan yetişiyor.ben tolganın yanına bindim evonun verdiği his çok güzel ama yanyana aynı devirlerden basıldı ve saxo 4-5 boy civarında fark attı yinede tebrikler

15. Deneme bir kiii :)

M3CSL said:
    maşallah eğlencelı geçmiş...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

16. sami_z01's Avatar

sami_z01 said:
    selam

oz videolar yarin hazir olur insallah edit isleri (sana orj atiyorum msnden seyret)

arkadaslar hayirlisyla donsunler de...

gozler yanilir AMA videolar asla

saygilar
    sami
    [SIGPIC][/SIGPIC]

17. Deneme bir kiii :)

TünayK said:
    ben ıkı denemedede ordaydım...ilk gun zaten ahmet abının arabasıyla evo kafa kafaya gıttıler...bırı bırınden ııdır denemezdı..bugunku denemede ne oldu ben hıc bırsey anlamadım evonunda onde oldugunu gordum satonunda....onemlı olan keyıf almaktı zaten...

18. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    tabiki önemli olan keyif almak arkadaşlar saxo basarılı tebrik etmek lazım.

şimdi bizzzat ben izledim videoları gerçekten 4-5 boyu göremedimki o arabaya beyin programınıda kendimiz Yaptık gecenin 1 köründe araba gerçekten görülür şekilde iyileşti kesinlikle bahane değil bu ama ewonun debriyaj nanay şekildeydi sanırım 4-5 kere denemişler 1 kere vites kaçmış videolar editlenmediği çin koyamıyorum arkadaşımız koyucaktır kesinlikle izleris görürüs ki şöle bi sorun var 3000~3500 de 2 bara oturabilen ve 6 ileri bir makina nasıl oluyor da saxonun arkasında kalabiliyor yani kalabilir tabiki ve arabanın maximum torku 4500~5000 arasında olan bir makina heleki demek istediğim şugüçlü olduğunu anlayabiliyorus arabanın tek kötü bandı var 1000-3000 arası oda bi zahmet olmalı saten neyse bu mukayesinin yapmak istemiyorum ben videodan gördüklerimi konuşuyorum kırmızı araba Hangisi ise hep önde gidiyor extradan Ewonun maknasında kutu içi filitre beyin programı komple egsozt 1,5 peak 1.4 cont gittiğini düşünürsek ewoya göre yabana atılmayacak bir güc bence
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

19. Deneme bir kiii :)

Armageddon said:
    Quote Originally Posted by tolga900 View Post
    gucun geldigi bir devirden ziyade nosun patlama olayi guzel.
    Tabi canım Nosun yeri apayrı Aslında önce Nossuz deneyeyim dedim ama baktım devir çok düşük, basayım gitsin dedim

Bu arada ne hikmetse benim arabanın yağ kaçırdığı, motorda problem olduğu gibi söylentiler geldi kulağıma, öyle birşey yok arkadaşlar, sadece zengin yakıyor, yağı tam, herşeyi normal

Bugün ne zaman denendi yaw?? Araba garajda da en azından izlerdik, epey güzel oluyor... Eve yeni geldim işten, bi baktım deneme olmuş