Bu haftasonu Alicanla basıcaz
Ama 2. vites 5500 üstü bozar beni zaten 7000 devir kesici :)
4700-5000 gibi basıcaz artık :D
Printable View
Bu haftasonu Alicanla basıcaz
Ama 2. vites 5500 üstü bozar beni zaten 7000 devir kesici :)
4700-5000 gibi basıcaz artık :D
6500-6800 gibi maksimum gücünü verir zaten rs ondan sonra güç düşmeye başlar 2.vites 70 üstü basmak saçma 60-65 gibi basmak en iyisi.
memlekette ne kadar clio rs varsa alayına gider!!! geliyorsanız deneyelim bu akşam yada yarın akşam cumartesi günü kalabalık boy göstermeye gidilicekse cumartesi gidiniz denemeye gelcekseniz dediğim gibi ya bu akşam ya yarın akşam alican biliyor şuan çok uzak değilim clio rs lere k04 varken kimle denesem zevk alsam kardır benim için :D
Mustafa getirin şu eski EB RS' i ben senle yürümek istiyorum ve sana meydan okuyorum! :D
Yalnız Mustafayı (RS' in sahibi) uyarmak lazım Laguna şanzumanı almış kısa diye ama farklı tiplerde laguna şanzumanları var. İnşallah uzun olan tipini almamıştır zira uzun olanı aldıysa o RS' in orijinal şanzumanından da uzun :hehe: 5. vites 300kmh görmesin sonra :hehe:
kim ne derse desin 5 bin altı gitmio arkadaş işine gelene 5 binde basıorm 80 oluo aşağısı gitmio inanmayan gelsin baksın ..
Alican bende bir yazılım var, 5000 altı devirlerde basarsan en kralı gelsin en az 5 boy diyorum :hehe: Barışın meşhur alt devir yazılımı ;) O zamanlar hatırlıyorum hıdırlı tayyarlara 5-6 boy açıyordu :) Ama üstleri hiç sorma :)
O yazılım iehir içinde daha az yaktırıyordu. Onun testlerini de yapmıştık. Alt devirleri ve gaz tepkimesini inanılmaz artırdığı için fazla vites değiştirmeden rahat rahat yürüyorsun.
Ama dediğim gibi üst devirleri o kadar çok gebertiyordu ki o yazılımla 200 den sonra headerlı caili vteclerden 5 boy yiyordum :hehe: Tabii haliyle sıçarım böyle yazılımın içine diyip silip atmıştım yazılımı :hehe:
yokmu mustafaya rakip rs yoksa vti olarak ben varım mustafa benle idare et
kumda oyna musti :D:D
2 de 60 deneyecek rs aranıyor :D