:icon_tup:
...........
Printable View
maşallah süper ler
her iki cupraya da maşallah güzel yürümüşler.
Maşallah araclara ..
güzel deneme olmus tebrikler paylasım için tessekkür edeirm
sonuç benim beklediğim gibi maşALLAH ubaya.
sağlıklı deneme olmamış kırmızı cupra süzülerek başlamış specleri birbirine denk araçlarda bu tarz şeyler çok önemli en az yarım boy handikap ile başlamış sarı cupra..
4 5 kere denemiş hepsi bu tarzda diyo kardeşim??onlarda ne handikap vardı acaba...
bence korna calınmış güzelce sıkmışlar.deneme kesinlikle temiz benim görüşüm.bu arada zaten öle bi şey olsa zd cuprada basmaz tahminim niye geri başlasınki..basmaz bir daha dener...
uba kesin erken basmıştır :D maşallah köksal uba nın hakkını veriyorsun
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler İki Aracada.UBA Güzel Yürümüş Köksal Abi =)
arkadaşlar güzel denemeler oldu,her denememiz aynı değil kimini uba önde bitiriyo,kimini ben önde bitiriyorum.uba nın beşi çok güzel,benim altıncı vitesim çok güzel ,dikkat ederseniz köksal ın koyduğu video devam etse geliyorum.bana göre denktik en hızlı cupra olmanın peşinde değiliz ne ben ne köksal maksat eksiklerimizi düzeltmek ti,köksal benim kardeşimdir.mesela buda benden bir video denklik açısından.
0.3 bar az değilki
maşallah diyelim turboya dikkat 1.9 peak biraz fazla gibi dikkatli olmak lazım.
2 aracada maşallah denk gidiyorlar birbirleriyle
Rolinglerde değişmez bi kural vardır. Gaz kelebeğin kapalı yakalanırsan yanarsın.
Olması gereken 2 arabanında aynı anda belirli bir hıza veya devire çıkması ve pedaldan ayağını geri çekmeden sayıp basmalarıdır.
Bir araba önde ayak gaz pedalında sabit bekliyorsa yanına gelen hizalamak için illaki ayağını gazdan çekiyor genelde öyle oluyor yani.
Bu sefer 3. kornada gaza oturulduğunda diğer araç öne atlamış oluyor.
iki aracada maşallah UBA yine yürümüş.