cok normal bi deneme olmamişki bence ve uba nın sahibi kardeşim sen biraz heyacanına yeniLMişsin bence yanı ne kadar da olsa kornaya hızlı basıp dengeli bi rolıng olmamiş yani.sen önde yürümüşsün...
evet aynıı arabadaydıkiki aracada 41 kere maşallah centilmen denemelerdi
yanlız en hızlı arac ikside diildi kusura bakmasınlar
çünkü gebze yolunda heriki aracıda inan kardeşim geçti
yani enhızlısı 456 hb ile clio oldu gerci turbosu sanrım 2.2 basıyodu arkadan öyle gördüm.
frenler ise sağdan destekli Brembo kit vardı durma mesafesinide görmeniz gerekirdi![]()
Maşşallah UBA'ya (şaka makinesi), Köksal yine güzel vites atmıssın....
o barlarda turbonun halini merak ediyorum.. k 04 hiç o barlarda çalışmak için tasarlanmadı... umarım zarar görmez uba. her iki aracafa maşşallah kazasız belasız
Evet arkadan hızını alarak gelmiş kırmızı olan... yanından geçerkende kornaya basmış :d
bu 5 iyi muhabbetini kim çıkardı ya bu arabalar daha öncede denedi hatta mami kullanıyodu ozmn hakan abi 5 te kafa çıkarıyodu 6 ya atınca uba gene önde bitiriyodu!! bize göre tam tersi 5 kötü 6 iyi ya zaten mevzu 5 6 mevzusu değil amaç keyif almakmış alındıysa sıkıntı yok !
hayırdır canım benim ne bu ünlemler felan ? neyin polemiğini yapıyosun? orada konuşulanlar bunlar köksalla hakan abinin konuşmasıda aynen bu şekildeydi . deneyen denedi güzel bi şekilde herkes ayrıldı kimsenin negatif bi yorum yaptığıda yok zaten sen neyin peşindesin olayı nereye taşıyosun?
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)