hondaların hepsıne masallah ;)
polısler olmasa cok daha şenlıklı denemeler olacaktı,bız yıne hondalar basbasa kaldık cok keyıflı denemeler oldu,arkadaslar arasında gecmek gecılmek takıntısı olmadıgından herzaman eglencelı oluyor ;)
Printable View
hondaların hepsıne masallah ;)
polısler olmasa cok daha şenlıklı denemeler olacaktı,bız yıne hondalar basbasa kaldık cok keyıflı denemeler oldu,arkadaslar arasında gecmek gecılmek takıntısı olmadıgından herzaman eglencelı oluyor ;)
maşallah hondalara :) en son halinden sonra bişey yaptınmı arabaya Murat abi ?
ben nie yoktum arkadaş yaa ne işin var senin evde şu şifreli konuşmaları çözmeliyim artık
eve gidelim: millete çaktırma otobana çıkıyoruz.. demekmiş hay a.k hahaha
senın yoklugun cok bellı oldu Mustafa:D Salih hep senı sayıklıyordu :D:D
ahhhh ahhhhh eke turboyken nirdeydiniz :hehe:
ben nasıl denemeden sonra korhan abinin yanında değildim olamaz böle bişi :D
yeni farkı abi adam geçio uğraşmayın şu eskilerle derdim hahaha
alto 1100 cc 10.000 devir çeviriyor , 790 kg.. hepsi bu :D
ayrıca alto da evo9 cam difüzörü var nerden bulduysan korhan abi ahahah
benim bi suzuki swift gtı alma zamanım geldi o zaman 1300cc 103hp 9000devir 800 kilolarda :D :D
Benim Suzukinin Kadranı, merak edenler için :) gözünüz devir görsün :)
Bu arada Solda Trip km sini görüyorsunuz 503 ü gösteriyor izmirden gelip kapının önünde çekmiştim..not izmir çıkışındaki rampada bulunan petrolofisinden almıştım benzini 110 tl ye doluyor bu arada :)) ve daha ne kadar yakıtın kaldığınıda görüyorsunuz..BENZİN hemde :D
http://a.imageshack.us/img535/3280/kadran.jpg
Uploaded with ImageShack.us
mustu nerdesın uha cekıyoruz altoya eke kaca gelıyodu ızmırden :D
ya konu drag olunca ve bende suzuki sende combo olunca kaça alıyosan al gel nasıl olsa 400 metrede 4 tane combo sokarım araya ahahah :D
mustafa gelmezse olmaz tek şartım bu:hahaha:
JDM moruk o :D
şaka bir yana kelepir swift GTI arıyorum şimdi :D
benim bi arkadaşta vardı lan galiba siyah renkli iç döşemesi felan güzeldi bi soriyim duruyormu onda..öyle böyle gitmez bak o gti lar, zamanında çok canını yakmıştır ortalığın , ikinci köprü açılmamıştı oranın yolları geceleri abilerimize yarışlık alan olurdu :) , bizde tabi yanlarında sığıntı gibi gezerdik :D..E30 lar crx ler swiftgti lar peco19gti lar felan fena kapışmalar olurdu o dönemde ,swift gti ında cayır cayır 325 i geçtiğini bilirim yani :) , esas swiftgti hastaları trakya tarafında , full build turboluları bile var :)
reis bendede gtı vardı zamanında gerçi o bile 1,5 ton olmuştu tesisattan falan ama :D deli gider
kelepir arıyorum ben hani boyası haşat olsun değişeni olsun çürük fazla olmasın :D içini falan sökerim zaten sadece drag roll için :D
mustuya cigerli bulalim :D
http://www.youtube.com/watch?v=KEzcQgIeE4A&feature=fvst