230 mu dedim :D:D
yok ya 300 falan oda en iyi yani ustundeki turbo fazlasını uflemez :D:D
Printable View
özel olmazsa eger bilen birisi şu sarı e30un speclerini yazabilirmi acaba :D o ne kadar güzel gidiyo ne kadar güzel bi filtre sesi veriyo öyle yaa :D sti la kalktı resmen ve zor bela geçti sti :D
mavi bi stila kalkıyo.. sti 3 yarışın 2sini aldı evet o konuda sıkıntı yok.. ama bmwnin gidişi ve sesi harikaydı tek kelime..
:) uzaktan bakınca sti gibi gördüm valla :) sıcaktan olur o kadar :D ama e30 valla cok güzel gidiyodu ya :D
eray teşekkür ederim ;) senle de muhabbet edemedikte saglık olsun :)
Batu kankam seni canı gönülden tebrik ederim. Gittin ve kupayı aldın. Düşünüyorum da bizim bu yeni nesil RS çiler anca roll yapsınlar caddelerde gazlasınlar :D Örnek alın biraz örnek :D
Haa bir de Clio RS' in başarısı mı varmış diyip .ok atanlara da benim birinciliğimden sonra bu da ikinci defa kapak olsun ;)
RS' imize ve Batu kardeşime kocaman Maşallah!
yarışlar çok iyidi güzel bir gündü herkese teşekkürler
megane rs gururumuz :)
güzel günmüş :)
yaaaa hani videolar kimse çekmedimi
dogru ıntercooler onde bizden once one alınmıs bizde bozmadık orda duruyo ustunde vf 34 vardı bozulunca 18g aradım temiz bulamadım sonra vf35 taktık ama bulabilirsem bi 18g takmayı dusunuyoruz bakalım..eylule kadar ayarlıyabilirsek birde o sekilde denicez bakalım :)
nos o sıcakta ilac ilac ki zaten turbomuz o basınclarda birazcık fön spec oldugu icin hazır coolerda ondeyken sıkalım dedik
süper ya keşke orda olsaydım..
Teşekkürler arkadaşlar.
Alternatif link
http://www.streetfire.net/video/1-au...ag_2044933.htm
maşallah katagorileri ve birincilerini yazarmısınız :)
Hocam ellerin dert görmesin Harikasın :icon_tup:
Yarışan herkesi ayrı ayrı tebrik ederim yine keyifli bir yarışı daha kaçımış olduk darısı bir sonrasına.
İsmail abi 41 kere maşallah son kalkış süper olmuş :D Şaka bir yana o canavarı kontrol etmek gerçektende büyük bir başarı :icon_tup:
kardeşim gerçekten ilgilenemedim kendime bile tahanmülüm kalmamıştı oz i.....nesi msuprayı ve msky ikisinide kırdı gözü dönmüş aç herif saniyede saniye ben diyorum rakip o diyo 9 saniye 315 le gideken bana nos bastırıyo bu şişko ondan sonra abi noldu dedi sonra msupranın eksantirik kasnakları kırıldı hks marka hemen mail attı adamlara onlarda 1000hp üstü isen kullanma kardeşim dedi
msky a 4 viteste bas abi elini çekme bişeye bakacam dedi tamam dedim 1.6 da giderken 2.5 bara aldı kastım yaptıgımız manifold nos geri tepince basıcla patladı ta yerinden kaltı şişgo kortu yavvv teşekkürleR
GÖKAN KARDEŞİM ARKADAŞİM DOSTUM 1 HAFTADIR BÜTÜN EKİP AZINA ETTİK EVE EN ERKEN GİTTİGİ SAAT 5 İDİ SON GÜN AYAKTA BİLE DURAMIYORDU BU OZ DE SAAT 12 DE BENİM ARABALARI PARÇALAYINCA BAŞLADI GÖKAN USTA TER DÖKMEYE GECE KAYNAKÇIYI AKİSÇİYİ KAPAKÇIYI KALDIRDIK GÖKAN ARTIK AYAKTA DURAMAZ HALE DELDİ BEN BİRAZ ÇALIŞTIM BENDE PERTE ÇIKTIM ALLAHTAN SAAT 5.30 DA TAKFİYE BİRLİK GELDİ OZ .TURAN .MUSTAFA.AYHAN.TARIK VS GÖKAN KALKTI MSKY YETİŞDİRDİK HEPİSİNE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM
ŞU ANDA İLKER KARDEŞİM GÖKAN VE OZ HAMAMDA YORGUNLUK ATIYOLAR:icon_tup:
çok sıcak bi gündü yarışan arabalara maşallah o sıcağa iyi dayandılar kazanan kaybeden herkesi tebrik ederim eğlenceli bir yarıştı
abi daha öncedende tebrik ettim ama bi daha tebrik etmek isterim.facede arkadaşız ama gerçekte tanışmıyoruz :D inşallah bi gün tanışırız.MSKY çok başarılı.lakin benim asıl hastalığım MSUPRAAA :D allah bütün arabalarını ve seni nazarlardan korusun.41kere maşallah :icon_tup:
saygılarımla kayseriden emre
Bu konuda sonlara doğru sıralama var,
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari/58349-1_agustos_ankara_hipodrom_mahalli.html
abi büyük geçmiş olsun.. gerçekten cok ciddi şeylerle ugraşıyosunuz ve güzel sonuçlar alıyosunuz.. tüm ekibi ellerine kollarına saglık.. günün sonunda sıkıntısız bitirmek herşeyin ödülü olsa gerek ;) imkanlar el verdigi sürece yurtdışı yarışları abi bence senin dengin artık.. emin abiye inanılmaz saygım var.. gerçekten onun aracı da mükemmel.. ama msky ( tabiri caizse enkaz ) cok ayrı bi olay.. kalkarken yanlamanı benim arkadaş sanırım cekti yarın ekleyecegim abi o videoyu ;) eylülde bende katılıyorum allah izin verirse.. o zaman daha uzun sohbet etmeyi nasip eder inşallah allah ;) rekor süreyi cıkaracagın günü bende merak ediyorum.. inşallah 10 saniye altına inecek bi araç cıkar ki sende 9ları hatta daha altlarını görebilirsin.. tekrar tebrikler ve diger yarışlarda başarılar abi ;)
şöyle yakından çekilmiş bi videoda benden =)
msky&btu
http://www.facebook.com/video/video....6249538&ref=mf
cok tesekkur ederim..
keske 34 olsaydı 34 biraz daha iyi bence bundan yada bana oyle geliyodu...
rakibin turbosu vede basıncını goz onunde bulundurursak bende gayet memnunum 2-1 gibi bi sonuctan..ama keşke kafada bana gelmeseydi diye dusunmuyor degilim o zaman 1. lik yada en kotu 2. lik alma şansım baya bi yuksekti ama işte bazen işler tamamen şansa kalıyor yapacak bişey yok,hayırlısı..
Arabayı onca şeyi boşunamı yaptık :) Ben vites atamasamda gidiyor işte araba :)
Kadir abiyle birlikte 2 RS gitmeyi planlıyorduk fakat olmadı işte. İnşallah daha birçok dragda boy göstericez. Gerek görevliler gerek seyirciler dumur içerisindeydi :) Hatta bi video da da sesleri bile duyuluyor, olmayacak birşey yok bunda ama reno markası türkiyeye 12 modeli ile kazındı, o yüzden şimdi kalkıp reno nun gitmesi garipseniyor :)
Keyifli bir yarış izlettiysek size ne mutlu :) R12 yi asla küçümsemem zaten, ilk arabamızda toros idi, hatta ilk araba kullanmayı toros ile hipodromda öğrenmiştim, aradan yıllar geçti aynı yerde yarışmak ayrı bir heyecan verdi :)
güzel keyifli gundu klio gercekten cok ama cok iyi gidiyordu ayrıca utku rc yi muhtesem kaldırdı daha ince önden ceker bir arabnın öyle kalktıgını hiç görmemiştim burdan mustafayı utkuyu sacaklı kazım ustayı kutluyorum ellerinize saglık şef gayet gezer gibi ayrıstı zaten adam terlemedi bile :D
Utku kardeşimiz arayıcıyı kırmasaydı en iyi kalkış seedingdeydi aslında
Bu da RUF la ilk kalkış
http://www.streetfire.net/video/206r...uf_2045131.htm
videoda çeken telefonun wallpaperi çıkıyor bir ara. ediitleyebilecek varsa videoyu bir zahmet orjinalini yollayım o kısmı çıkartıp koyalım