Keyifli bir yarış izlettiysek size ne mutlu :) R12 yi asla küçümsemem zaten, ilk arabamızda toros idi, hatta ilk araba kullanmayı toros ile hipodromda öğrenmiştim, aradan yıllar geçti aynı yerde yarışmak ayrı bir heyecan verdi :)
Printable View
Keyifli bir yarış izlettiysek size ne mutlu :) R12 yi asla küçümsemem zaten, ilk arabamızda toros idi, hatta ilk araba kullanmayı toros ile hipodromda öğrenmiştim, aradan yıllar geçti aynı yerde yarışmak ayrı bir heyecan verdi :)
güzel keyifli gundu klio gercekten cok ama cok iyi gidiyordu ayrıca utku rc yi muhtesem kaldırdı daha ince önden ceker bir arabnın öyle kalktıgını hiç görmemiştim burdan mustafayı utkuyu sacaklı kazım ustayı kutluyorum ellerinize saglık şef gayet gezer gibi ayrıstı zaten adam terlemedi bile :D
Utku kardeşimiz arayıcıyı kırmasaydı en iyi kalkış seedingdeydi aslında
Bu da RUF la ilk kalkış
http://www.streetfire.net/video/206r...uf_2045131.htm
videoda çeken telefonun wallpaperi çıkıyor bir ara. ediitleyebilecek varsa videoyu bir zahmet orjinalini yollayım o kısmı çıkartıp koyalım
adaş 41 kere maşallah gerçekten çok güzel yürüdü dahada güzel olurdu aslında ama kısmet diyelim
birde bu videonun ortasında cıkan hitler resmi ne iş?
facebookta bu konuyla ilgili bi kac video izlemistim oyle bisey olabilirmi acaba:beuj:
mehmet gazihan a tebrikler. yine süperdi.
BTU STI
MSky
Maşallah 206 da Ruf da çok guzl oldu
Yanlz mustafa videolardaki aracın arkasındaki beyaz renkli duman nedir?
3 günde 2 turbo değiştik, 3 kere arızalandı, yarıştan önceki gece 3 de gittiği için bu şekilde girdik. emmeye yağ vermediği için sorun da yoktu, sadece egzoza yağ veriyordu. bu şekilde arabanın durumunu görmek istedik.
1.5 bar ve 15dk lık ayarla.
şu an araba sanayide, yeni turbo ve birkaç değişiklikle inşallah bir dahaki yarışa çok daha iyi şekilde geri dönücez