Cok tesekkurederım mustafa tekrar katılma otesı oldu eger grup ıyı olsaydı cıddı bır ekıp calısması olacaktı ama kendı adıma daha farklı anlamlı oldu cunku otomobılın ıcını komple ben yaptım bu benım ıcın cok daha anlamlı olan kısmı oldu
Printable View
Cok tesekkurederım mustafa tekrar katılma otesı oldu eger grup ıyı olsaydı cıddı bır ekıp calısması olacaktı ama kendı adıma daha farklı anlamlı oldu cunku otomobılın ıcını komple ben yaptım bu benım ıcın cok daha anlamlı olan kısmı oldu
Tebrikler,gurur duydum sizinde bu projede olmanzıa.
Çiziö halinde çok güzel gözükmemişti gözüme ama beğendim şimdi.
ooo guzelmıs bu araba...
ıcı falan harıka olmus tebrıklerr dunyada turkıyeyı boyle turklerın temsıl etmesı ve basarılı olması cok gurur verıcı
Elinize sağlık , izlerken büyük keyif aldım. Gerçeğe dönü$mesini içtenlikle diliyorum . Tebrikler tekrardan.
Bu senın yaptıgın calısmaları baska nerelerde gorebılırız?Baska calısmalarında var mı?
güzel bir çalışma olmuş,tebrik ederim.
cok tesekkurederım hepınıze ayrı ayrı
Pm atan arkadaslarada tesekkurederim ayri ayri
Sinan Autoshow dergısını aldık cok cok guzel basarılarını tekrar kutluorum Pazartesı Otohaber mıydı?
Tebrikler .... Böle bi projenin içinde olman mükemmel bişey ...
Türkiyede bu tarz işler çok zor emin ol bende Usa da okudum Ve usa vatandaşıyım o tarz bişiyi burda yapman çok kısıtlı imkanlar sebebi ile zor ama bence bulunduğun yeri basamak olarak kullan ve dönme orda devam et burda bişiler yapmak istedikçe körelir tükenirsin ... Bir dost tavsiyesi ...