valla ben denizlide baska mini varmiydi bilmiom ama en dolu atmo 106 nin kasnakli miniye ole cok fark atmasi sozkonusu olamaz.. araba saglikli oldugu surece tabi.. dedigim gibi ogun olesine bastik.. zaten gectigimi gorunce zorlamadim bile araci..
Printable View
106'cılar hayal kuruyorlar bence..Çok ciddi çalışılmış ve hafifletilmiş 106'lar dışındakiler kasnak headers filtreyle 210 hp civarı olan miniyi geçemezler..
2 arabada satılmış şimdi akla gelmesin olaylar :)
Bizim burda bir laf vardır öpülmüş elin davası olmaz diye :)
2 aracada maşallah
Bu arada bencede zorlamamışsınız çünkü aradaki fark çok az Charger lı olan 200+ bi cooperS makinaya kasnakta varken en fazla 135+ hp olan bi 106 arasında bu kadar fark bence çok az.
şevki kardeşim senin araba gırtlak dolu ama genede çok zevkli olurdu çokta ayıramazdın buna emin ol bu cooper s in benim arabayla videoları var şu anda kendi bilgisayarım yok yanımda pazartesi koyarım bakarsın :) ona göre yorum yaparsın senlede bastık onunlada bastım bak aradaki farkı kıyasla işte :)
velicim ben burda laz oglunun kaltıgı videoya göre yorum yapıyorum ve krp cooperin denemeleri göz önünde bulunaraktan yorum yaptımmm krdşim
http://www.streetfire.net/video/pug-...ing_709429.htm
napıon la gunalp:):) rollcu senı:p
astra da iyi yürümüş :)
kardeşim bu cooper s lazın trabzonda çektigi stok 163lük s bende de var stok cooper s ile video stok iyi yürümüyor ama genede lazın tam arkasından yürümüş hatta 200lerde laz bırakınca hemen geçmiş :) bu diger arabada %16 m7 kasnak, simota cai, kat iptal, one ball vardı bu araç 200 hp olmasa bile yakındır kardeşim :) neyse günelp denizlide cooper s var bikaç tane hatta biri beyaz yeni futbolcu bir çocukta ama stok :)