hayalı kamyon gormek ısteyen orta serıde baksın :icon_tup:
Printable View
hayalı kamyon gormek ısteyen orta serıde baksın :icon_tup:
nie yok çektim bunların olacağını biliyordum da ondan her yarıştığında aynı şeyleri yapıyorsunda ondan sen vtec ayarlican diye 2 km 2. viteste gidiyorumda ondan hala erken kalktınız diyorsun sana ağzımı açmıyorum giderken ne oldu peki ??? engin boş konuşuyorsun msnden bahri arabaya böyle yapsam ne olur dediğin günleri unutmuşsun haklısın hayatında ilk defa giden araban oldu sana da hak veriyorum her zorda kaldığında derken ? kaç kere seni aradımki ... herkes kimin ne olduğunu biliyor çünkü derdin bendim fc varken arabama bi ton laf ettin yediğin boyların haddi hesabı olmadı nie kimseyle polemik yaşamadın çünkü en çok farkı benden yedin yarışmadan sattın arabanı benim krallıkla işim yok rahat ol sen aklın fikrin beni geçmek olmuş senin allah yardımcın olsun ne diyim
ayıp oluyo valla.. biz diyoruz kavgasız gürültüsüz cıktık otobana.. neyse ben konuşmuyorum bu konu hakkında..
bızden yardım ıstedın dedıkmı sana yardım ısteyınce herkes gelır
fc vtıda egzoz yok fıltre bası bıle yok fıltre bos yarıstım senle delı gıbı yag yaka yaka yıkıktı fc vtı da ne ıcın sattıgımı herkes bılıyor bılmenede neden sattıgımı ogrenmenede gerek yok gec onu bız eu vti dan konusuyoruz
ben sadece egzoz ve hava fıltremle bunları yapıyorum headersım bıle yok benım kendı adıma sahıp oldugum kendım aldıgım !! arabaların hepsı bu 2 araba onceye kadar halk tıpı konforlu arabalardı normal gıtmemelerı bundan sonrada hep gıden arabalar olacak bu bılek hakkıyla calısmaya devam ettıkce dahada ıyılerı olacak ınsallah
ya engın bahrı napıyorsunuz sız.gecme gecılme muhabbetı yapmayın allah askına.grup ıcınde olmuyor bole seyler.herkesın arabası kendıne guzel.
Sayın Doblocuk ;
hem çakar, hemde 4 lü yakmak ne anlama geliyor biliyor musun? :p :D :D
ahh ah ks olsaydı oynasaydım sızle :Ç
[IMG]http://i36.tinypic.com/30ncggn.jpg[/IMG]
iyiki sorunsuz:D:D:D
nos dügmem takılı kalmışş işlem yapmıyordu ah ulan bi takılı kalmasaydı da görürdüm sizii
bizde araba alamıyoruz başbakanlık yasa çıkardı garibana araba dağıtıyor o sayede aldık
engin inş 1.000.000 hp araban olur ağlamazsın headersim yokdiye yorum yok daha :heyoo::heyoo:
millet kurusa bakmayın yorum bile yapmayacaktım ama dayanamıyorum haksızlığa yorum yapmıyorum daha yönetim den ricam msjlar silinsin konuya dönülsün