|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mustang GT -Contour SVT - Focus SE
|
Calabogie Motorsports Park, kuzey Amerika nin en iyi ve yeni yaris pistleri arasinda yer aliyor, vede gordugunuz gibi amator lerin canini cok yakacak bir pist, cunku cogu viraj kor viraj, acaip eglenceli ama hizli bir pist. Hala 7 yillik Falken RT215 lastiklerim ile piste cikiyorum, cunku daha hizli gitmeden pisti tam anlamiyla ogrenmek istiyorum. Bu yaz, shu ana kadar 200 lap yaptim sanirim, vede bir daha ki sefere slickler ile vede araba nin gucu de arttiriliarak cikmaya hazirim sanirim ![]() Umarim video yu begenirsiniz, cevaplarinizi bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Link olarak koyabilirmisiniz? Bide 7 yıllık lastikle gerçekten büyük cesaret piste cıkmak herhalde onlarla 200lap yapmamışsınızdır
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Dislerinin bitmemesi ama lastigin bitmedigi anlaminda degil, dedigim gibi, sicak, soguk, sicak, soguk olmaktan artik hamuru tas gibi sert bundan dolayi artik kullanmiyacagim bu lastikleri. Youtube link i : http://www.youtube.com/watch?v=QwArJkvSvoQ Hala TUrkiye de youtube kapalimi? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ben çok beğendim özellikle heel & toe yu
türkiyede pek göremediğimiz durum time triallerde daha önce videolarınızı izlemiştim ama türk olduğunuzu bilmiyordum youtube da sevindim şimdi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
kapali hala dnsden giriyo cogu kisi ama , 7 yillik lastik ne lan oha e kullanma tabi artik
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Bende beğendim, tabi slicklerle olanı bekleyeceğim esas
|
|