20 dakikada yapmış olduğum deneme çekimi.Yeni bir kaç sistemi test etmek amaçlı yapılmıştır.
http://www.vimeo.com/13785194
20 dakikada yapmış olduğum deneme çekimi.Yeni bir kaç sistemi test etmek amaçlı yapılmıştır.
http://www.vimeo.com/13785194
Arkadaşlar,dürüst olmak gerekirse bana göre başarılı bir video değil.Oğuzhan saolsun kırmadı beni,kendi motoruyla yapması gerekenleri yaptı.Otomobil ile şaryo sistemini ve hayalet geçişleri denemek istediğim için böyle bir test yapmaktı amacım.
bugra abı okadar cok ıyı calısmalar yapıosn kı cok guzel olıo
kı sen beyenmesen bıle
ellerın dert görmesın![]()
Hiç deneme gibi durmuyor gayet iyi bro , ne içtinde beğenmedin bunu onuda paylaş bizle![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
buĞra eline sağlık pek bi mütevazi gördüm senii....
çalışmaların devamını beklioruzzzz
istanbullu arkadaşlar o kadar şanslı kiiii
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
şaka mısın buğra sen yaa
içine sinmemiş de beğenmemiş de falanmış filanmış
eline emeğine sağlık gayet başarılı
çok çok beğendim![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
maşallah güzel video olmuş kadranı almadımı derken tam kadran görüntüsü geldi zaten o bitiren bir faktör rr da..ama keşke marş sesinide alsaydınız dahada renk katardı videoya..
eline sağlık buğra![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Aaaa benn) bugracim tekrar emegine saglık
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
adamım ist e geliyimde bi sıkalım bakalım hangimizinki ciğerli![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
elinize sağlık bencede güzel video
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.
Buradan Özgün'e sesleniyoruzPıhhk 1-2 Özgün =)
Teşekkür ederim.Daha iyilerini yapmak istiyorum artık.Sıkıldım aynı düzenekten.Yeni ekipmanlar şart.
Su
Allah razı olsun kardeşim.
Teşekkür ederim abicim.Valla ne bileyim,beğenmedim ben.Ama yorumlar kendime getirdi,Allah razı olsun herkesten.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Marş sesi ve çalışma sesi var aslında video içerisinde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)