benim senin yaninda yurumem icin 1 bar 150 lik te nos lazim oda belki
Printable View
106 çok güzel yürümüş. Sarmaması ve gidişi süper. subiyide maşallah. 10 yılını aşmış gti
makinaların böyle yürümesi çok hoş bence. Bu arada 106 daki blow off ne marka? sesi süper!!!
Her iki araca da Maşallah ama 106 çok güzel yürümüş..
maşallah gerçekten süper yürümüş 106..
oyle bi dunya yok malesef :) bu speclerde yuruyebileceginin en iyisini yuruyor su anda subaru..
ayarlarlarsa siyah subaruylada denerim farkı goruruz..
dip not:ilk videoyu kaale almayın o basarısız bi deneme orda vites kacırdım daha dogrusu bilmem bilirmisin stı ın vites topuzu elin terleyince tutulmaz bi hal alıyo cok kayıyo o yuzden atamadım elım kaydı.2. denemeyi goz onunde bulundurun fark o kadarda fazla degil siyah subaru arkada kayboluyodu videoyu bidaha izleyin derim :icon_tup:
Fatih bence araban çok güzel gitmiş. 106 çok başarılı sanırım kiltli falan var. Aktarması başarılı zayıf olsaydı zaten sen direk kafa atardın. Bence ikiside çok iyi gitmiş.
Maşallah 106 yaa :D
mete abinin arabasını canlı canlı garajında görmek nasip olmuştu yürürkende videosunu gördük tebrikler fatih abide güzel yürümüş her 2sinede maşallah
ilk video da telefon çalınca direk yanımdaki arkadaş telefonuna sarıldı oda telefon bekliyordu :D maşallah 106 çok güzel yürümüş 2 aracada allah kaza bela vermesin
impreza o kilo o aktarma kaybina ragmen o turbo ile cok iyi yurumus. Tebrikler
106 yada tebrikler
maşallah maşallah çok güzel bir deneme.
Maşallah GTİ yeee :)
ıkı aracada masallah kazasız belasız bınmek nasıp olsun
Masallah 2 araca Gti ya ayri bi masallah. Gti overbosttami yapildi acaba?
OverBoost Mete Usta nın kendi aracı. jt100 ;)
her iki aracada maşallah 106 ya ayrıca maşallah
içim titredi bian videoyu izlerken..maşş iki aracada ama 106 ya kocaman bi tebrik :)
vayyy eski videolar
bunun rovansı subaruyla olmadı kısmetse rs2 yle olacak :D :D
maasallah 106 cok guzel yurumus
Maşallah 106 yaa
heralde rs2 deler gecer..
17/64 var o zmn 106 gti da :D
maşallah güzel yüroyor böyle videolar koyup atmosferiğe olan sevdamdan soğutuyorsunuz :D
maşallah Gti ye :)
valla bence gc8 e ayrı bir masallah o kilosuyla ve 4 ceker dezavantajıyla turbo 106 ya cok iyi tutunmus ben araya tırlar girer falan zannetmistim :)
Bende diyorum biyerden taniyorum ilk gordugumde kafasinda kaynak maskesi vardi :D 206GTİ için kapısını çalmıştık yolda mavi Turbo vts elimize vermisti sora baktik camda overbost yazio arkadasa sorduk bu overbost nerde nasi gidicez die tarifi etti soradan noldu turbomu yaptircaniz diyerek soğuk bi espiri yemistik :D