masşşlh 106 yürümüs ama bence subaru daha ıyı yurumelıymıs gıbı geldı sankı anlamadım td04lu sıyah subaru daha ıyı tutunuyodu 106 ozaman 1 bardı hemde sımdı 0.8 daha ok tutunması lazım ayarında felan sıkıntımı var acaba
Printable View
masşşlh 106 yürümüs ama bence subaru daha ıyı yurumelıymıs gıbı geldı sankı anlamadım td04lu sıyah subaru daha ıyı tutunuyodu 106 ozaman 1 bardı hemde sımdı 0.8 daha ok tutunması lazım ayarında felan sıkıntımı var acaba
ozaman bendeki turbo tdo 5 di turbom gec geliyordu bu yuzden subaru tutunuyordu.simdi tdo 4 var daha erken geliyor.
106 çok güzel yürümüş. Sarmaması ve gidişi süper. subiyide maşallah. 10 yılını aşmış gti
makinaların böyle yürümesi çok hoş bence. Bu arada 106 daki blow off ne marka? sesi süper!!!
Her iki araca da Maşallah ama 106 çok güzel yürümüş..
maşallah gerçekten süper yürümüş 106..
oyle bi dunya yok malesef :) bu speclerde yuruyebileceginin en iyisini yuruyor su anda subaru..
ayarlarlarsa siyah subaruylada denerim farkı goruruz..
dip not:ilk videoyu kaale almayın o basarısız bi deneme orda vites kacırdım daha dogrusu bilmem bilirmisin stı ın vites topuzu elin terleyince tutulmaz bi hal alıyo cok kayıyo o yuzden atamadım elım kaydı.2. denemeyi goz onunde bulundurun fark o kadarda fazla degil siyah subaru arkada kayboluyodu videoyu bidaha izleyin derim :icon_tup:
Fatih bence araban çok güzel gitmiş. 106 çok başarılı sanırım kiltli falan var. Aktarması başarılı zayıf olsaydı zaten sen direk kafa atardın. Bence ikiside çok iyi gitmiş.
Maşallah 106 yaa :D
mete abinin arabasını canlı canlı garajında görmek nasip olmuştu yürürkende videosunu gördük tebrikler fatih abide güzel yürümüş her 2sinede maşallah
ilk video da telefon çalınca direk yanımdaki arkadaş telefonuna sarıldı oda telefon bekliyordu :D maşallah 106 çok güzel yürümüş 2 aracada allah kaza bela vermesin