vay arkidişşş maşallah rex e ne uzamış öylee.resmen şaka yapmış. öylede şakamı olur yaa:d rex atmosferik doldurup yürümesini izlemek çok güzel. Tüm EF ve REX ler yürüsünn istiyorum. kazasız belasız kardeş.
Printable View
vay arkidişşş maşallah rex e ne uzamış öylee.resmen şaka yapmış. öylede şakamı olur yaa:d rex atmosferik doldurup yürümesini izlemek çok güzel. Tüm EF ve REX ler yürüsünn istiyorum. kazasız belasız kardeş.
bu rex tam kiralık katil :D:D masalla kardesim rex i nede sanada
Deniz bu mesajını yeni gördüm abicim,
buğra(crx) "videoları koymayalım abi" deyince eklemedik zatende her denemenin videosunu koyarsak siteyi komple kaplamamız lazım :)
buğra yapılı vti'ın 3 boy önünde bende ondan 3 boy öndeyim demişin akşam ekleyim videolarınızı nevar neyok:hahaha:
Buğranın arabası Yapılı VTI dan 3 boy önde...
Senin araba Buğra CRX den 3 boy önde...
hesapladım yapılı vti'dan 6 boy önde olman lazım deniz :)
denemesek mi benim kötü vtec ile? :) 6 boy yiyeceksem senden yiyeyim :)
maşallah araçlarınıza boylar havada uçuşuyo valla ogün çekilen videolar var her nekadar 3 kornayı beklemeden bassanızda ohalde bile 200 yakın geçmeye başladığımda gaz kessenizde maşşallah diyelim ama isterseniz videoları koyalım yada bugün akşam teke tek deneyelim ogün vti 2 kişiydi arabanızda sökmedik bişey kalmamış maşallah inanın çok merak ettim 3 boyu 6 boyu bugün bekliyorum sizi:icon_tup:
son denemelerde dediğin gibi zaten benim 4 bitip 5e attıgım anda krc öne geçiyor.
ilk denemelerin videosunuda bekliyorum ozaman senden, 4 kişi kalktıklarımız, hatta 205 ile ben 1 boy geride geç başlayıpta 5-6 boy öne çıktıgım 205 inde bana 5 boy attıgı video.
8-10 deneme yaptık ogün hepsini koyalım bence ;)
benim seninle kaç denemem var önce onu söyle 205 diğeriyle 4lü 5li anlamam ben ama bu kadar sıkıntıya gerek yok bence bugün istediğiniz saatte istediğiniz yerde ve her şartta sadece bir tlf bakar tanıdığınız camcar getirin hatta tlf bekliyorum herkes görsün atılan boyları
denemeye gerek yok bence abi senin arabanda zaten bilinen sağlam yürüyen vti leardan, geçtim diyosanda ki dedigim gibi 5 e attıgımda geçiyorsun rahatça, videoyu koysan yeterlidir, üzmeyelim tekrar arabaları :)
ben bugüne kadar hiçbir forum sitesinde boş ve gereksiz konuşmadım tarzım değil hadi siz konuştunuz benim arabam üzerinden bizede şu 6 boy 8 boy nasıl ölçülür yada hesaplanır öğretin lütfen cahilliğimize verin ben daha fazla konuşmak istemiyorum ve sahura kadar sizden tlf bekliyorum teşekkürler
şeref abi boylar falan havada uçmadı tabiki, güzel akşamdı aramızda 4 araba deneme yaptık, tüm videolarıda koyalım bence tartışma girmem ben, hiç geregi de yok ortada bi iddia ödül yok, boş konuşmayı bende sevmem tüm videoları koyalım bitsin.
Olm iftara az kaldı dayan:hahaha:
Deniz,biz sizi kardeş gibi gördük hatta Buğra sağolsun o gün misafir etti hoş sohbet çay muhabbet oldu, Sizin Crx leriniz için nekadar olumlu konuştuğumuzu bilen biliyor ama o gün hep erken bastınız çok güldük videolarda var hatta şoke olduk :D Siz Krc ile denk bastığınızda senin araban boş olduğu için öne atlar yine fakat 200gibi aradaki farkı kapatıp krc geçer , o da sökülse ne olur bakmak lazım.. Beyaz crx sökük değildi onunla birkez eşit gaza oturduk onuda zaten geçiyo Krc.. Bizler herzaman araba deneyebilmeliyiz;)
Hawada boyları uçurucam gelin deneyelim haydeeee :D
Hondayı geçen araba da Honda madem, tartışmaya gerenk yok gençler lütfen ama...
hava yağışlı deneme olmaz bu akşam :)