tercıhını cok ıyı kullanmıssın, uzun suredır takıp ettıgım bı aractı kısmet sanaymıs gule gule bın kardesım. deneme sonucuda gayet ıyı:)
Printable View
tercıhını cok ıyı kullanmıssın, uzun suredır takıp ettıgım bı aractı kısmet sanaymıs gule gule bın kardesım. deneme sonucuda gayet ıyı:)
maşallah corvette
41kere maşallah.
bu kadar yüksek torklu araçları düz vites şehir içinde kullanmak. bence asıl soforlük budur, tebrik ederim tekrardan maşallah ;)
Çok güzel makina. Kazasız belasız kullan Armağan. Bundan sonrası ZR1 olur herhalde.
bu corvette in ibre dayanmıs dibe kac gibi oluyor ibre ??
armaganım masallah allah kaza bela vermesin inanılmaz bi araba almıssın z06 hayallerimin makinesi ... bu arada bizim denizin m5 le deneseniz cok merak ediyorum ne olur ? serhatla konussakta bi ayarlasak denesek ?
süper gitmiş!!! Zaten iyi gidiyordu z06 ama bu kadarda iyi olucağını tahmin edemiyordum. Süperrr!!!!!!!
maşallah tek kelimeyle...
2 den 5 e atınca da çok farketmemiş devam ediyor aynen:)
camaro turbo projesi ne aşamada?
Ankara'nın yolları tam Z06 ya göre :)
son hız videosuda bekliyoruz hayırlı olsun.
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Bakalım, ilerde daha da iyi olacak inşallah :)
Teşekkür ederim, ZR1 gerçekten çok başarılı bir araç, imkan olursa ben de hayır demem valla :)
Evet, ibre sona dayanmış durumda 200 ibre var araçta. Yalnız metric moda getirdim arabayı, yani o an km gösteriyor, o yüzden ibre sonda.
Sağolasın kardeşim, gel bunun da içinden bir video çek artık :D Deneriz tabi M5le M5de neler var mod olarak?
Camaro'da yağ soğutucularını ikiye çıkardık, yeri değişen bobinler için custom length buji kablosu getirdik, şaftta problem vardı onu çözdük, eksik olan arka fren balatasını aldık, ilk çalıştırma için buji aldık, bekliyoruz :) Camaro çıkmadı bir türlü diye Z06 da aldık Allah sonumuzu hayır etsin :D
Maşallah Kazasız belasız :)
bana garip gelen bi durum var ferrarici sanırım kıyamamış gibi geldi vites 5 ten 3 e çekerken aşırı zaman kaybı oluyor ama ne hikmetse ferrari hala geri kalmaya devam ediyor en azından o boşlukta bi uzaması lazımdı diye düşünüyorum
maşallah diyelim
Maşallah kazasız belasız ikisinede :)
Allah kaza bela vermesin maşallah