hahahhahah
Printable View
hahahhahah
birgün bende kullanabilecek miyim acaba böyle :D
babamla beraber izledim videoyu :D niye bu kadar kesiciye sokuyor diyoo arabayı böyle araba yürümez diyoo.. :hehe:
ama fena ararlıyor başarılı vites atışları dışında.. :D :icon_tup:
yaw bu sahincilerin vites atısına hastayım bitek huylarını sevmiyorum sürekli bosta gidiyolar :D
3 e atarken kol camdan çıkıcaktı :D
auhauhaaua adam aşmış :)
Dikkat edin, 4. saniye ye kadar bi yere odaklanıp bakıyo sonra birden an bi hareketle kendine geliyo :D:D:D 0:09'daki bakış ömre bedel zaten. Ben buyum diyor.
İnanmış arkadaş gerçekten :D yarıldım izlerken zuhuhuhaa :p
0.10'da emrahı gördüm :D
aa cadde hikayeleri 'nin fragmanı :D:D:DD::D
keske herkez bunlar gibi olsada sahin piyasası artsa yakındır kaputu cadır yapması :D:D
vayyyyy bee yurdum ınsanııı şahınle vtec acmayada çalısırmıss :D:D
Hahahahaha Buda aragazmı Beya :D Bursa apaçi şahinciler nelerini atıyolar :D aragazla İnno hot çalanı duydum :D:D:D:D ayrıyetten başlarda biri sormuş ayak oynamıyo galiba diye bilek işi usta bu aragaz :D futbolcu gibi :D
http://www.facebook.com/video/video....41804859185199
abi bu ne yaa :D
videodaki matalite nedir :D
ne kullanıyor bu adamlar ya...
dışarıdan hep görüyorduk , araç içinden izlemek bunları daha zevkliymiş. gül gül ,koptum :D :D :D
ahahhaa hayatında bu kadar severek yaptığı başka bir hareket varmı acaba :D yazıcam şimdi olmıcak,eriyo bitiyo içi gidiyo çocuğun resmen :D :D
ya bu adam butonla yapıyor bunu dist.giden kabloya bi buton yapılıyor sen butona basınca motora giden elektriği kesiyor butona bas bırak olayı yani bide bu şekilde patlatanlar var silah gibi patlatıyorlar ogzostları salaklar
adam saykoya bağlamış resmen ya=)
yuhhhh ...
darbeli matkap gibi maşallah
bundan sonra karar verdim. bende böyle vites atcam :D:D:D