Ne hondaymis ama bi C6 ya saplamamisti o da oldu...
Printable View
Ne hondaymis ama bi C6 ya saplamamisti o da oldu...
eğer bu video dogruysa..yani s2k corvette le böle yürüyosa ve 520i corvette i böle takip ediosa ben 100-200 ü 7.3 sn olan s2k e saplamazsam anahtarımı alın!..
çocuk kandırıyosunuz dimi??
520i dediğiniz arabanın aynlarına bi bakın videoda!hangi 520i de paddle shift var??
kusura bakmayın ama bu sitede siz arabaya düt düt derken gece gazlamaya çıkan adamlar var ;)
Makara yapıolar siz niye ciddiye aldınız :D
yaa ben ılk mesajımda belirttiğim gibi sadece gülüyorum..hatta yine güliym hahahahahha :D bu c6 da toros motorumu var !! yoksa benım c5şim cokmu hızlı !! arkadaşlar gidin bi kumda oynayın siz,neyin makarasını yapıyosunuz burdaki adamlar sizin hayatınız kadar bu işe gönül vermiş adamlar,c6 geçilemez bi araç dill ama o araçlarla olmaz be canlar !! bide 520 yazmıssınız oraya :D şaka gibisiniz bari 530 falan yazın ne bileyim varsa bu kasanın 540 falan diyin..s2k'ya hiç gelmiyorum bile !! komik olmayın arkadaşlar burda kimse yemez;)
tabıkı c6 sıkmamıs :)
adamlar bizimle dalga geciyorlar kapatın su konuyu yaw...
burakusta nickli arkadaş bi konu olmustu başka bi forumun araclarıyla denk gelmiştinz atasehirde diğer forumda yazan arkadaş deilmiydi?
gülünç bi konu ...... bu sitede yapmayın bari ...