felaket ya cok kotu : (
Printable View
felaket ya cok kotu : (
inşallah gebermiştir ha teroristlr ha bunun gibi kendini usta sofor sanıp makas yapmaya kalkanlar
Çok kötü ... az ileride bariyerler başlıyor . Ama kaza işte şans mans dinlemiyor . KArşı araçtaki de ölseydi hiç sebepsiz yere . o çok daha kötü olurdu .
doblonun en ufak bir kabahati olayla ilgisi yok evet,durduk yere büyük bir kaza yaşadı adam ölmüşte olabilir.
ama karşı taraftada bir can var,ne olursa olsun,yaptığını konuşmuyorum ben..makas atmış milletin üstüne kırmış vsvs
ayrıca bu siteye yazan,bu işlerin kıyısından köşesinden tutmuş hiç kimseninde direksiyon tarihinde asla makas atmadığına inanmıyorum,lafa gelince herkes çok güzel konuşuyor :)
yapmıyorum kimseyide riske atmıyorum cok sukur.
genc olmakla beyınsız olmak arasında cok fark var
orası oyle ama ha bir terorist canlı bomba olmuş bı yere dalmış ha bu ne fark var
trafikte saçma saçma hareketler yapıp ınsaları rıske atmayalım lutfen
Video yu defalaarca ızledım ben makas attıgını goremedım kaza yapan aracın.
tv de cıkan herseye ınanmayın.
çok kötü bi durum allah rahmet eylesin dikkatli olmak lazım...aynı kaza bnm başımada geldi ama ben çok daha şanslıydım ankarada konya yolunda emniyet müdürlüğünün önünde karşı şeride uçtum ama arada ağaca wurmam arabayı durdurabildi ve karşı sol şeride düştüm kafamı kaldırdığımda koca otobüs 1 metre yanımdaydı şans eseri yırttım
Buna Badozlama Makas diyorlar..:eek:Böle makasmı olur yaa yazık valla Anasına Babasına Ailesine yazık gitti gencecik çoçuk gözler önünde..:(
Makas işi amelelik ağalar kusura bakmayın bizde zamanında yedik o naneyi ama belli bir yaşı geçtinmi yaptığımız işin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu çok iyi anlıyorsunuz malesef:p
Rabbime şükürler olsun bugünlere sağsalim gelebildik...:rolleyes:
of of of o neydi öle ya :S Allah'ım sen koru ya, 2gündür açılan bu konular sayesinde gaza basarken 2 defa düşünüyorum artık :)
Of of of bu nasıl kaza böyle ya
allah görünür görünmez kazadan beladan bizleri korusun yazık olmuş allah rahmet eylesin ölenlere
Fena bir kaza olmuş
Trafikte modifiyeli araç kullanıcıları olarak ilk bizlerin örnek olmaaı gerek zaten imajımız kötü araçlardan dolayı
Allah rahmet eylesin... Az ilerdeki bariyere vursa karşı şeride geçmeyip yolda kalıp kurtulacaktı belki de...
ben videoda makas göremedim gerçekten , düz yolda giderken araba sağ sol yapıyor dikkatli izleyin 1.36 dan itibaren
sağlam patlamış allah rahmet eylesin.
atituti 53. saniyede aradan cıktıktn sonra toplayamıyo haliyle şahin bu 160 tan sonra kontrol kimde belli değil
Megane'mış araba.. Allah rahmet eylesin.. Emniyet kemeri, bariyer, direksiyon vs. kurtarmaz insanı vakti geldiyse... :(
Doblo nun suçu ne şimdi ? cidden şansız biriymiş kötü olmuş.
Eleman da her ne kadar suçluda olsa onada yazık olmuş bu geç yaşta .
Düzgün gitmek lazım
kötü olmuş ya..bir kişinin hatası suçsuz günahsız insanları hayatlarından nasıl bir saniyede edebilir..en iyi örneklerden biri..yazık olmuş gencecik insan
kazayı tw de izlemiştim ailelere sabır versin yaradanım
demekki burdaki insanların % 90 ı beyinsiz % 5 i kendine beyin nakli yaptırmış % 5 i de senin gibi üstün zekalı
bi kelime konuşurken,yazarken kelimelerinizi tartarak yazın konuştuğunuz kelimelerin nereye gittiğini bilmeden konuşmayın.
ayrıca ben çok gördüm burda forumda senin gibi sosyal mesaj veripte E 5 e çıkınca deli gibi gazlayanını ;)
bu sahıl yolunda var bır sey bende 206 patlattımm 100 m ılersınde
çok kötü olmuş :( Allah rahmet eylesin.
sol dan sağa gelmek istemiş megane o sırada en sağ şeritte mınıbusun arkasındakı taksı de kafayı ortaya cıkartmış megane tam ortaya gırecekken taksıyı fark edınce anı hareketle karsıya gecmıs bende ılk nasıl savruldu bu araba duz yolda dıye dusunmustum dıkkatlı ızleyınce fark ettım
allah rahmet eylesın
Çok kötü.Allah korusun
offf allah korusun yaa
cok uzucu karsı serıde savrulmak..
:(
Böyle bi ölüm istemem ya
Bi anlık hata neler doguruyo yazık oldu allah rahmet eylesın
otobanın ortasına bariyer koymayan karayollarının aklını s.....
allah rahmet eylesin :( çok kötü bi ölüm ya allah kimseye yaşatmasın