Of of of bu nasıl kaza böyle ya
Trafikte modifiyeli araç kullanıcıları olarak ilk bizlerin örnek olmaaı gerek zaten imajımız kötü araçlardan dolayı
Allah rahmet eylesin... Az ilerdeki bariyere vursa karşı şeride geçmeyip yolda kalıp kurtulacaktı belki de...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
ben videoda makas göremedim gerçekten , düz yolda giderken araba sağ sol yapıyor dikkatli izleyin 1.36 dan itibaren
sağlam patlamış allah rahmet eylesin.
atituti 53. saniyede aradan cıktıktn sonra toplayamıyo haliyle şahin bu 160 tan sonra kontrol kimde belli değil
Doblo nun suçu ne şimdi ? cidden şansız biriymiş kötü olmuş.
Eleman da her ne kadar suçluda olsa onada yazık olmuş bu geç yaşta .
Düzgün gitmek lazım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kötü olmuş ya..bir kişinin hatası suçsuz günahsız insanları hayatlarından nasıl bir saniyede edebilir..en iyi örneklerden biri..yazık olmuş gencecik insan
kazayı tw de izlemiştim ailelere sabır versin yaradanım
demekki burdaki insanların % 90 ı beyinsiz % 5 i kendine beyin nakli yaptırmış % 5 i de senin gibi üstün zekalı
bi kelime konuşurken,yazarken kelimelerinizi tartarak yazın konuştuğunuz kelimelerin nereye gittiğini bilmeden konuşmayın.
ayrıca ben çok gördüm burda forumda senin gibi sosyal mesaj veripte E 5 e çıkınca deli gibi gazlayanını![]()
bu sahıl yolunda var bır sey bende 206 patlattımm 100 m ılersınde
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok kötü olmuşAllah rahmet eylesin.
sol dan sağa gelmek istemiş megane o sırada en sağ şeritte mınıbusun arkasındakı taksı de kafayı ortaya cıkartmış megane tam ortaya gırecekken taksıyı fark edınce anı hareketle karsıya gecmıs bende ılk nasıl savruldu bu araba duz yolda dıye dusunmustum dıkkatlı ızleyınce fark ettım
allah rahmet eylesın
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Çok kötü.Allah korusun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)