evet alt devir düşük ama genelde denemeler vitec üstü oluyor ama altdevirde bastıgındada vtec actıgı zaman da dadından yenmez vaziytte
Printable View
fr ın zaten maşallahı var, vti iyi yürümüş era da çok iyi tekrardan maşallah
çok zewkli denemeler olmuş, öyle boş otoban her zaman bulunamıyor ankarada maalesef :)
Dou kardeşim oncelıkle cok zevklı bır yarıstı tekrar ayagına saglık yorumların ıcınde ayrıca tesekkur ederım, cok ama cok eglencelı ve bır okadarda şanslı bır gundu otoyolun o boş halı gercekten bızıde gaza getırdı okadar dıp gaz gıtmek tam olarak araclarımızı gorebılmek buyuk bır şanstı bızım ıcın her ıkımızde headersın bukadar farkettırecegını tahmın etmıyorduk aslında :D yine dostlugun kazandıgı bır geceydı :icon_tup:
cok tesekkur ederız kesınlıkle katılıyorum sıze :icon_tup: bu kafa yapısına sahıp bır yarıs olunca yarıs sonrası krıtıklerı bıle yarıs kadar eglencelı oluyor aynen bu denemelerın sonunda yıne bır araya gelıp gulmekten yarıldıgımız gıbı
bızde bunun farkına vardık aslında bırazda olsa debrıyaj kacırıyor, aslında bu benım yapmamam gereken bır alıskanlıgımdan yanı ayagımı gazdan cekmeden vites atışımdanda kaynaklanıyor galıba stage 1 yahut 2 derdımıze care olacaktır sızlerınde soyledıgı gıbı
Tum yorumlarınız ıcın tesekkurler...
böle top speede kadar olan denemeleri ayrıca seviyorum ,hele bide böle birbirine yakın olunca dahada bi zevkli,,bütün araçlara maaşallah,,,,doğunun araba 17 lere rağmen güzel gitmiş vti de headers ını takar takmaz konuşturmuş oda güzel gitmiş gerçektende,,,,adanaya sevgiler :) ..................
dizeller atakta:D
Maşallah araçlara Engin abinin vti ını headers lı düşünemiyorum nasıl cırlıyordur şimdi
Bide cam car Metin abi olsun bundan sonra dışardan rahat rahat izleyelim yakından :)
Maşallah Araçalara Seat Çok İyi ;)
Güzel denemeler elinize, ayağınıza sağlık.
Headers hayırlı olsun.
Hiç haberimiz olmadı :(
deneme 2.vites 60 ta mı yapıldı? ona göre karar veriyim :)
ama engin abi eşsiz bi araban var. kısmet olursa denemeye gelicem senle :D
maşallah beyler.era iyi gitmiş top speed 220 yi zorlamış maşallah :)
Eyvallah kardesım senın aracınında massallahı var tesekkurler :icon_tup:
Herzaman beklerız kardeşım başımızın uzerınde yerınız var gelmişken güzel bir kebab day da yaparız bol acılı :D 60 lada bastık 70 lede tam olarak hatırlamıyorum hangı vıdeo hangısıydı ama yanlıs hatırlamıyorsam benım 5. vitesi kacırıdıgım vıdeo 70 ıle olandı Doğu kardeşim daha ıyı hatırlayacaktır kornaları o verıyordu çünkü :icon_tup:
Bu arada aklıma gelmişken Doğuya itafen Ben Verüyyyrum Ben Verüyyyrummmm :hihih::hihih:
maşallah araçlara güzel bi deneme olmuş :)
maşallah her ıkı aracımıza gzl bır akşam olmus bnım ısın cıkmasaydı bnde gelırdım ızlemeye:D