Maşallah. Jad 'ın tahmini gücü nedir merak ettim ?
Printable View
Maşallah. Jad 'ın tahmini gücü nedir merak ettim ?
400 whp civari
Tüm makinelere maşallah kazasız belasız.A-B-C Mode olayı gerçektende enteresanmış :)
ilk videonun basinda yazan C modu gormedim. izlerken dedim ne oluyor birde arkadas hayabusayla yuruyoz diyince sok oldum...ahmet dedim yaa vites kacirdi yada gaz acmiyor..sonra baktim ki C moddaymis:)..tabiki cok normal oyle yurumesi..motor yari yariya performance dusuruyor...
Type R masallah...kazasiz surusler
kazasız belasız maşallah güzel ürümüş type-r ..Hayabusa' ya da ayrıca maşallah...
masallah gercekten yıne cok ıyı gıtmıs
iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaşlar. böyle adam gibi adamlarla deneyınce geçilmek hiç sorun olmuyor ışte kırmayıp denedikleri icin doktor a ahmet e teşekkür ediyorum.
1000 RR için 1.5 bar + methanol şart
hayabusa için bişi diyemiyorum bana bile 3 4 araba boyu acıodu
bizim rakiplerimiz eski kasa busa - 1000 lik ler olabilir ama yeni kasa busa biraz hayal
tolga senin 62mm e gecme zamanın geldi bence:)
Tolga :D ne zaman ıstersen 1.2 + meth eglencelı olucak emin ol ;)
kanka zaten hayabusa kullanicisi olarak...ilk izledigimde sok olmustum:)..C mode zaten cruise amacli az yaksin diye yapilmis birsey...
yeni hayabusayi gecmek hic kolay degil bu setuplarda..arkadaslarda videoda hayabusayla yuruyoz didikleri icin yanlis anlasilma olabilir:)
Bertan o videonun başında iyi dinle ahmet zaten C mode alıyorum diyor eliylede gösterio C harfini
daha evvel denemişler cok sacma oldugu içi ahmet birde C mode alıp denemiş
maksat gecip gitmek degil keyifli deneme yapmak oldugu için C mode da denemiş
hilmi
var methanoll :D
mşllh. tolga çok güzel gidiyor aracın allah kaza bela sorun vermesin..
busa lara diyecek laf yok zaten..
bence 1.2+meth. 1000rr a yetebılır gıbı yaw benım dusuncem. ama bıraz daha ust suratte basmak gerek :)
makinelere kocaman Maşallah.