çok şık olmus maşallah
Printable View
çok şık olmus maşallah
ohh yeaahhh :D
gozumuz gonlumuz acıldı yahuuu ;)
bana gorundu yesıl bursa'nın yolları :)
Güle güle kullan kardeşim Allah kaza bela vermesin. Kocaman bir maşallah.
ferrarideki race modu gibi olmuş fena saplarız :D
biraz geç kaldım yazmakta ama beni bilirsin kardeşim bu sitede genelde satılıklar bölümünde takılırım hep :)) aracın yapım aşamasında ne emekler ne vakitler harcadığımızı en iyi ben bilirim kaderine terk edilmişti bu araba şimdi yollarda eskisinden çok daha iyi bir şekilde görmek ve yan yana ikiz kardeş gibi gezmek çok güzel olucak :)) artık bursayı sen karıştırırsın polisler bana sarar ben karıştırırım sana sararlar :)) uzun lafın kısası allah kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip etsin gözü olanın gözü çıksın
Maşallah para ve emeğin zevkle harmanlandığı bir araç olmuş.Yalnız yağmurlu havalarda motora su giripte o guzelim rengarenk parcaları kirletmicekmi? Fena saplarımda guzel detay olmuş :)
Maşallah Aydın'ım kazasız belasız, hamarat ellerinle yaptığın tavukları yerken inceleriz artık aleti:)
çok iyi ya herşeyini geçtim içi şahane
allah kaza bela göstermesin
Rodaja eskisehirde devam :)) MAsallah kardesim tekrardan yine bekliyorum sezon acilinca :D
dün önümden gecen GC 8 buymus demekki :) cem haber etmedi dün aksam yoksa
katılırdım aranıza neyse birdahaki sefere artık kazasız belasız sürüşler dilerim maşallahh
fena duruyordu gecenin karanlığında :)
kazasız belasız maşallah .........
sagol onurcunm :D deneriz ne demek ayıp ediyorsun :)
eyvallah kakus
senin sti da fena reis :) maşallahı var
eyvallah :D
cok sagol :)
amin dostum sağol:)
çok sağol cenk abi :) desteklerinin devamını bekliyoruz:D
cok sagol abı allah razı olsun:)
teşekkürler :)
sağol barışcım iyi bayramlar :hahaha::D
çok sağol kardesım elımızden geldıgınce ugrasıyoruz
nazar boncuğu için teşekkür ederiz:D
yagmurlu havada kapakları var onu takıyoruz
çok teşekkürler sağolun hepiniz:)
eyvallah iyi dileklerin içn teşekkür ederim :) bidahaki sefere görüşmek üzere
amin kardeşim :)çok teşekkür iltifatlar için doğukancım
allah razı olsun:) cümlemiz kazasız belasız sürsün araçlarını:) gel kankiş beklirem seni:D
cok sagol reis :) sanada benden kocaman bir teşekkür:D
gel gardaşşş :)
yorum ıcın cok sagol :) motor ıcıne hıc su gırmıcek koruyoruz onu :)
zeki mürende bizi görecekmi aydıııııııııııınnnn :D
ahahahahaha aynen kardeşim tek adres bundan sonra eskişehir :D yeni sezonda esmer oyuncular ağırlıklı olacakmış doğru mu? :hahaha:
neyse season 4 sabırsızlıkla beklıyoruz:) kendine iyi bak kakuş görüşmek üzere :)
hahahahaha yok artık satılık kısmınada bakmıyor adam :D dırek alınık kısmında gezıyor :D herıf parca tedarııkcısı oldu cıktı :)