alın bı clıo v6 yurusun ıste daha ne uzatıyorsunuz :)
Printable View
alın bı clıo v6 yurusun ıste daha ne uzatıyorsunuz :)
BP s2k güzel giden bi araç gerçekten ogün göki nin bindiğini gördüm ağzı kulaklarındaydı adamın rollig bile yapması şaşırttı beni açıkcası ben olsam direk caddeye giderdim olum ya ne adamsın gidip rs deniyon:D
bilmem selçuğa bişi demiorm okan herşyin başı nasl biri oldğunu ztn biliosnz ben yorum yapmıorm sadece sölüorm göki doru sürmek için bindi yarışmak için deil mami abi kullanında farklıydı aynı gece bende denedim hatta mami abi kullanıodu aynı farkı banada attı çokmu merak edilio gelir okan s2k ile dener yine s2k nın nsl gittiği açıkça belli olr rsle
Böyle küçümser konuşmalar yeni aldın galiba demeler nerden çıktı ?
Ben RS i alalı 1 sene oldu
Ondan önce 1 senede RS çilerin içindeydim
Sen daha limitör diyorssun 2. vites 85 neyden bahsediyorsun bilmeden ...
Burda saldırı yok ters anlaşılmalar düşmanca davranışlarada gerek yok
Küçümseme hele hiç olamaz...
Biz çoğu şeyi kendimiz kendi olanaklarımızla yaparken millet aynı şeylere 100 lerce TL para veriyor o işlemlere... Caisi olsun Görünümde olsun -Çoğu bakımlarını biz yaparız
Tanımadığın kişiler için çok önyargılısın ....
gökicim nie yürümesin yürümez diosun yürüten olursa yürür doğru istanbulda yok ama dışarda var rs hee kadir abi inş yükler getirir buraya o zmn rs yürüomu görürürz o zamanda yürümesse susarım haklısın derim.. yapan adamın arabası illaki yürür yapmıorz die yürümüomu oluo şuan Allah şükür ii yürüo aynı speclerdeki her araçla denerim..
açmayın konu falan bi daha böyle cidden kimsenin kalbi kırılmasın kalp kırmayalım bu ne ya öyle olsa böyle olsa
gidin pollyannayla deneme yapın