maasallah daha ne olsun yeter :D:D
Printable View
maasallah daha ne olsun yeter :D:D
hakan abi yaptıysan arabayı ve çok hizliyim
diyosan denemen lazım
kardeşim hiç bir zaman öyle birşey demedim,demem de.el elden üstündür.benim sana anlatmak istediğim o senin izlediğin video gibi hiçbir zaman fark olmaz,cupralar arası en fazla 1 boy fark eder bu aylardır deneniyor.onun için hepimiz keyfimize bakalım ,araçlar için çok kalpler kırıldı bu saatten sonra kimseyle kırgınlığa gerek yok.hepimiz arkadaşız herzaman yüzyüze bakıyoruz.denk gelince tabiiki deneriz ama önce mustafa nın gönlümü alması lazım ben onun abisiyim ona kırılırımda .darılırımda.
bu arada tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokortada hiçbirşey yok nedensiz yere kırılganlıklar olabiliyor dönem dönem insanlar arasında ama konuşmadan adım atmadan hiçbi zaman hiçbişey halolmaz. ki karşımızdaki insanın niyetininne olduğunu birbirini tanıyan insanlarsınız kardeş kardeşliğini abide abiliğini yapsın bence burada sanal ortamda yazıp çizmek nahoş bi durum ikinizde birbirinizi iyi tanıyorsunuz ve 3. şahısların müdahale etmesinehiç gerek yok. ben ikinizlede çok samimiyim fakat bu konu hakkında aranıza hiç girmedim gerek yok ikinizde birbirinizi iyi tanıyorsunuz ramazan ayı bereket ve bağışlanma ayıdır kırgınlık vede dargınlık olmaz..