|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
PA 106 spec
8200supercihps ve sanayi işi filtre egzoz sistemim orjinal sayılır katalizör ve orta susturucu ve orjinal borular duruyor sadece sonda 106XS son susturucu mevcut http://www.streetfire.net/video/pa-1...on_2053835.htm __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 30-08-2010 00:25. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
güzel hızlanmış maşallah, kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Masallah guzel hizlanmis, araci yeni aldiniz sanirim gule gule kullanin.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
yok yok, uzun zamandır arkadaşta
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
kat iptali şart orta susturucu kalsın ama bide varsa orj beyin kullan öle bak saniyene?
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
teşekkür ederim JA nın kadranıda bekleriz
![]() ![]()
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 30-08-2010 00:48. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Maşallah...
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Masallah masallah kardesime
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ömerim teşekkürler
![]() teşekkürler kankuu ![]() teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız EK roll nights bekliyoruz artık özledik
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
106'mız güzel gidiyor yaa maşallah...
__________________________________ http://img522.imageshack.us/img522/4152/dscf4350pc6.jpghttp://img179.imageshack.us/img179/2076/dscf4351sv3.jpg |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
allah kaza bela vermesin,biraz daha üstte bassak sonuç belliymiş.ama bizim denediğimiz şekilde belli.eskte uzun yol olsaydıda deneyebilseydik.olsada deneyemem bundan sonra gerçi sözümüz var birilerine.maşallah
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Maaşallah canavar güzel gidiyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah iyi gidiyor..Keşke 220 ye dayasaydın
![]() ![]()
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kat çok dolu sanırım sıkıyo araç sankii üst devirlerde ve düz boru istiyo araç ve filterini kazan şeklinde yapman daha iyi olcaktır eğer öyleyse sorun yok ... bide kısa şart
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fc KanGoOo
|
Masallah
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
normal heraldede yavaş geldi gözüme biraz oynanmak istiyor komple düz boru sona ss filan güzel olur
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
özellikle 4 ve 5 te üst devirlerde bencede yavas XS egsoz dan olabilirmi acaba diye düşünüyorum üst devir verimsizliği egsoz XS mi quick mi onuda bilmiyorum ama GTI susturucusu değil onu biliyorum.
sinan abi ilerde polis radar vs vardı dedim yeter bu kadar ![]() melih abi filtrem sanayi işi 20 liralıklardan aldığımda öyleydi ama onunda kazanı var yuvarlak olan kazanlılardan güzel bir CAİ ye geçişi düşünüyorum..GÖKİnin değimiyle çokomellere bağlı biraz ![]() birşey sorucam ben şimdi 51 lik düz potsuz borumu ceksem ancak sonda mevcut bulunan PUG egzozu olan ama modelini bilmediğim egzozu kullansam üst devirlerimi biraz daha canlandırabilirmiyim acaba ?Alacağım verim 10 üzerinden kaç olur sizce? yorumda bulunan herkese cok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
beniö görüşüm kazan kullanmak daha iyi sıcak havanın emişini azaltıyo ve sabit bi yerden hava alıyo motor kısmı dar olduğu için cai fara delik acmadan bi anlamı kalmıyo bu benim görüşüm ve coğu 106 yada bu şekilde uygulama yaptık..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |