|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
dün akşam arkadaşlarla toplandık muhabetimiz ettik,, sonra 10 civarı araba otobanda biraz deneme yaptık,,geri döndük muhabete ,,,sonra bi kaç tanede birbirine denk eşek görünce eğlencesine bide onlara bakalım dedik gece 2 sularında boşboş yolda bi deneyelim dedik
ama arkamıza yapışan bizim rolling yaptığımızı bile bile zorlayarak araya giren cupra saşma sapan hareketler yapıp saolsun bizi biraz üzdü ,,,, bu durumu sizinlede paylaşmak istedim yorumları size bırakıyorum,,,gerek varmıydı böle bi harekete http://www.streetfire.net/video/vect...16_2053718.htm http://www.streetfire.net/video/vect...16_2053685.htm |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: GP Esseesse
|
bencede gerek yoktu..1.6 vectrayı geçmek cupra için zor bişey değil zaten
![]() vectrada son anda gazı kesmesek durum sıkıntılı olabilirdi.. |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Ne düşünüyordu merak ettim. İlginç olmuş
puhahahha. Kendini çok daha iyi hissediyodur şimdi.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: S40 T4.5 - 850 T5
|
cupraya maşallah çok sağlam yürümüş..puhahaha
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
gereksiz bir hareket olmuş
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
gereksiz bir hareket yapıp reklam olmuş
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kupra siteden bi arkadas sanırım KUK plakalı..
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Cupra sağlam yürüyor
![]() Vectra gerçekten cüsseye göre iyi gitmiş ama |
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
cupranın sahıbı arkadaslarımızın kendılerını kanıtlamaya ıhtıyacları yok. onlar herzaman efendılıklerıyle anılırlar ortamda. denemelere gıderler hırs yapmadan takılırlar ederler. burdakı olayı hangımız yapmıyoruz? bı soylermısınız? orda sız gazlarken adam atraksıyon yapmıs gecmıs gıtmıs. bu tur seylerı reklam etmeye kalkarsak konu acmadan gecen dakıka olmaz...
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ......
|
ulukanla kaan kardeslerın cuprası sıtemızede uyeler...hafıften gaza gelımıslerdır belkı
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
vectra benim aracım teşekkürler ,,,,diğerleride yakın dostlarım zaten ,,,ikiside yeni aldılar arabaları ve ben yardımcı oldum bulmalarında araçları,,,rollingede beraber çıktık bu araçlarla değil tabii,,,,sonrasında muhabet ederken bide eğlencesine bunlara bakalım diyip çıktık yola hemde yeni arabaların giderlerinide biraz görelim dedik,,,,yoksa diğer 2 aracın sahibinin rollingle denemeyle alakaları bile yok ,,,,,
cupra güzel gidiyo maaşallah,,, fakat bu 1.6 arabaları gözüne kesitirip geçmek için bu kadar sabırsız olcağını düşünmezdim açıkcası ...........
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
biraz komik olmuş saçma sapan hareket diyerek orda yapılan sanki çok dogru hareketmiş gibi
3 şeritli yolda 3 araba roll yaparsa o hareketin olması dogal olur |
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
burdayı olayı hangimiz yapmıyoruz diyosunda biz orda gaz kesiyoruz felan adam girsin diye biraz daha aranın açılması beklese yetişip giremicekmi sanki?? öle yapsaydı bizim içinde tatlı bi anı olurdu ,,,kısacası bu kadar aceleci olamlıydı bu kadar |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
ıkıncı vıdeodan ızledıgım kadarıyla ara cokmus sakat bı durumluk bır pozısyon goremedım ben
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
3 seridi kapatıp 40km hızla denemeye kalkarsanız, arkadan gelen bir arabanın buldugu bosluktan girmesi gayet normal olur.
Ki 2 kameradan da izledim öyle sacmasapan bir hareket, tehlikeye atacak bir durum yok. Gayet genis bir aradan gecmis gitmis, haklı da yani 40km hızla 3 seridi isgal etme hakkı diye birsey yok. |
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: S40 T4.5 - 850 T5
|
tamam doğrudur gece 2 de 3 şeritli yolda 3 araba rolling yaptık ama kimseyi tehlikeye atacak hareketde bulunmadık...bizim söylemek istediğimiz böyle şeylere gerek olmadığı kimseyi riske atmaya gerek yok...bu sadece bizim için değil cuprası olan arkadaş içinde geçerli...ufak bi tampon teması gecemizi zehir edebilirdi... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
yalatarak gecme diye tabir ettigimiz taksici hareketi bu olsa gerek?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:10 ::::

puhahahha. Kendini çok daha iyi hissediyodur şimdi.

...........