geçen geçmiş kalan sağlar bizimdir :D
Printable View
geçen geçmiş kalan sağlar bizimdir :D
bence vti 1.6 ies gibi gitmis eger bu araba gercekten vti ise gecilmesinin 2 nedeni var birincisi 2 kisiler ayrica bagajda biseyler varmis agirlik cok farkediyo biliyosunuz. 2. nedeni ise o calan muzik yuzunden araba gitmiyo:) vectra ya da masallah gitmesi gerektiyi gibi gitmis vti gitmedigi icin:)
bagajda eşek olsa o Vectra GLS ile kadar fark olamaz.
:D :D :D
''sadece imkansız''
valla o spec lerle vectranın öyle yürümesi ütopik olmuş, imkansız VTI ile öyle yürümesi,
ama; X20XEV de güzel motordur :)
Vectra'lardaki EŞŞEK ÖLÜSÜ Şanzımanlar yüzünden motorun adı kötüye çıkmış.
Aynı motor F23 şanzımanla çok daha eğlenceli olabiliyor :)
ewet nedir şimdi bu vectra nın sırrı bilen yok mu..??:D
yarım yamalak açıklama derken neyi kastediyorsun arkadaşım..
tekrar anlatayım istersen,Vtecte sadece filtre var ve 2 kişi,bagajda ağırlık varmış ;) arkadaşın pilotajında birsorun yok 2 senedir vtec kullanıyor..
vectra da ise headers-boru-ekzos var - nos veya dereceli gibi herhangi birşey yok..
çıkmış ve denemişler araçlarını çıkan sonuç bu,bende sizinle paylaştım..
sadece filtreli bir vtecle bu vectra denenir ve sonuç anlaşılır ;)
tamam ekleyin de, sizce normalmi de bu sonuç vtec'in başka bi vtecle videosu var onu da ekliycem diyorsunuz :S sizdede vtec var galiba bilmeniz lazım..
bence vectra da lexmaul emme manifoldu falan da var +20 hp ***** ;)
ROT vtec olarak benim birçok araçla deneme videolarım mevcut bakabilirsin ;) ..fakat vectra tarzı bir araçla denemem olmadı hiç..
sonuç elbette benim açımdanda çok ilginç,beklenen sonuç vtecin boy boy ayırmasıydı :icon_tup: fakat ben şundan eminimki vectrada farklı bir uygulama yok..
olsun speclere tekrar bakılsın gerekirse tekrar denensin bi yanlıslık olmalı 26 yasındayım böle kepazelik görmedim vti gecmeliydi...
gercekten ıyı yurumus vectra şaşırtıcı ama gusel
bişey anlamadım gitti ya. bu nasıl boy boy koymak oluyo. Vti'de sıkıntı var , yada bagajda 300 kiloluk eşya war:)
valla o UZUN F18 viteslerini o kadar üst devirlere kadar doldurması için Vectra B X20XEV nin 2 seçenek var;
1. Egzantrik ( + yazılım )
2. Nos
:)