ıcım rahat kardesım benım ben gectım :)
Printable View
selcuk sıkar ama zaferıbılmem
DJ cupra sahibi zafer sözüm sana..her geçtim dediğinde paramı bonusmu kazanıyorsun,sanki bütün typeR ları geçtin en hızlı hondayı geçtin,sanki israillinin typeR ını geçtin,sanki milli yarışcısın israillileri geçtin madalya kazandım..tamm yeter ya geçtiysen geçtin bıktık valla ya.
Şu tartışmaya girmek istemiyorumda Allah aşkına SKN yürürken bu Cupralar nerdeydi ?
Ben çıkıp sırf dandik stage 1 superchips yazılımlı Cupramla denerken bu arabalar nerdeydi ? Turbo araba ile üzerinde Kpro bile olmayan Type-R a bilenmek nedir abi hiçmi utanmıyorsunuz ?
Şu Tunanın aracı Yiğitin aracı ile deneyin eğer kendinize gerçekten rakip arıyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız hakkıyla yüklü araçlarla deneyin filtre headers Type-R ile deneyip sen arabacı değilsin falan demek hakkaten ayıptır zannedersin tüm dünyada bu speclerde hep Type-R geçiyorda Selçuğun arabası 2 boy geçildi diye arabacı olmuyor valla mantıksız konuşuyorsunuz bırakın artık şu fanatikliği taraf tutmayı keyif almayı öğrenin az..
Maşallah araçlara...
filtre headers'li type-R kullananlar arabacı değilse biz hiç girmeyelim bu siteye:icon_tup:
Czfr'ye diyecek soz bulamiyorum ne desem az kelimeler kifayetsiz kalıyor her yazdığı şey beni çok güldürüyor çok yasa czfr adam bomba ya vecihi gibi
[QUOTE/]Jam da Joker;1708794]Şu tartışmaya girmek istemiyorumda Allah aşkına SKN yürürken bu Cupralar nerdeydi ?
Ben çıkıp sırf dandik stage 1 superchips yazılımlı Cupramla denerken bu arabalar nerdeydi ? Turbo araba ile üzerinde Kpro bile olmayan Type-R a bilenmek nedir abi hiçmi utanmıyorsunuz ?
Şu Tunanın aracı Yiğitin aracı ile deneyin eğer kendinize gerçekten rakip arıyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız hakkıyla yüklü araçlarla deneyin filtre headers Type-R ile deneyip sen arabacı değilsin falan demek hakkaten ayıptır zannedersin tüm dünyada bu speclerde hep Type-R geçiyorda Selçuğun arabası 2 boy geçildi diye arabacı olmuyor valla mantıksız konuşuyorsunuz bırakın artık şu fanatikliği taraf tutmayı keyif almayı öğrenin az..[/QUOTE]
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
zuahzuahazuh :hahaha::hahaha::hahaha: gece gece yarıldım resmen :hahaha::hahaha:
şu forumda stp'ye roll den kaçtı diyen adam kendini komik duruma düşürür sadece. tanışmışlığım yok ama her konuda yazdıkları belli,yaptığı teklifler belli,gideri belli ;) adam bu giderler yüzünden kaç gün ban yiyor kalkıp roll'den kaçtı dersen sadece kendine güldürürsün..
(objektif yorum)
skn yürürken denmiş skn'nın ne sıkıntısı varkı artık yurumuyor cıdden merak edıyorum cunku bu ılk duydugum degıl skn hakkında...
bu arada gıderler hakkında selcuk roll'den kactı garıp bır yorum olmus ben az cok tanırım onu..su an aramızda acık ama kacıcagınıda hıc zannetmıyorum sahsen benım elımden vıtes atamıosun bu araba daha ıyı yurur:) dıye arabamı alan adamdır zorla :D...ki yanda içim acırken arabamı 2 3 boy daha ıyı yurutmuslugude vardır hemde denedıgım adam hıc bır hırs olmadan makarasına denedıgım arkadasımken...
su an telefon acılsa cıkıcagından emınım :D
cumartesi günü çekirdekleri alıp izlemek lazım uhauhahauuahuah :)))))
bosverın arkadaslar zafer efendı ancak caı hdr egzozluya bılenır ama onada gecıldı merak etmeyın yanımda 1 kısı fazla bagajımda tesısat varken.bahsettıgı denemedede 4 u bıtıremedım 5 6 cektırmedı bana :) o bunu acı acı bılıyor... ha bakın sımdı eve gırdım az evvel KUK cupra ıle denedım :) 360 hp KUK vs 230 hp STP :) sanırım bı 8 10 boy gecıldım :Dbelkıde daha fazla :D ama cok zevklıydı... kaana tesekkur ederım eglendırdıgı ıcın :) dune kadar bana araba yapmayı soran kısıler bugun cuk kaldırıyoya ona cok guluyorum... zafer unutmakı bı kpro ıle acık ara olur sana... ha her typera kaldırdınya hanı LY typer suan ıstanbulda ... ayarı yapılıcak 2 3 gune.. sonra gelde bı sana bı senlık yapalım...
@joker tesekkurler
@mert tesekkurler
@jdm vtı tesekkurler
cuprayla k prosuz typera bılenmek cok komık yaa... helal typerlara her zaman alayına gider