bizim sitenin bekçisinde filtre egsozlu brodway var acaba bu arkadaş süpersonic cuprasıyla onlada denermi? denedikten sonrada video koyarmı buraya?
Printable View
heyyyt merte bak kıralına maden suyu
arkadaşım benim birsürü typerlı arakadaşım var sorun onlarla olmuyorda bunlamı oluyor sorun ne biliyonmu yapılanla anlatılan arasında fark var ve bunuda yandaşları desteklıyor yazık kocaman kocaman adamlar bak şidi trafık cıktı neymış trafıkta gazlayacaz gecen sefer ruhsatına kim kimi gecerse misal. diyorum ya geyik sonuc nasıl biter biz ney tartışıyoruz bir rollinle başaldı mevzu rollinle biter ben gectim bu adam cıkar evet gectin der biter veya ben de geliştirdim gel bidaha deneyelm maksat eylenmek eylenirken neler yapılmış emekler falan gider yanı herkezn herkeze saygısı olsun buzaman kadar konuşulan konuları tekrar gözden gecirmeni tevsiye ediyorum iyigünler arkadaşım
sende delıkanlı olda gerıden geldın benı gectın de...
Bu DJ plakalı araç 1.8Topsport değil mi?
Edit:Kadir abıde sormuş ama cvp gelmemiş sanırım.
İrfan'ın eski aracı değil mi?
Kazasız belasız.
hacı ben yancı falan dıılım sen bısıklete bınerken ben araba pert edıyodum allahıma sukur senın arkadaslarında benı tanır kım oldugumubılır bulent raymana sor benı sr tunıng fuat dıye sana anlatsın yasca buyugumsun sanırım sana saygısızlık yapmadım bana yaptırma hırslanırsam bu sıtedekı bazı kısıler bılır senı barıyellerden zor toplarlar hbrın ola aman akıllı ol hakanın bacanagıyım yerımız yurdumuz bellı ıstersen sıkıntın varsa ozelden tlımıde yazarım trafıktede aklını alırım aman akıllı ol
ulan fuat araba deneyecekken 10 dakka ılerı gerı gıden bı turlu devır ayarlayamayan adamdan bahsedıyosun burda,ancak duz gıder o ustune kırsan kendı patlar zaten. bırak muhatap olma... son gulen ıyı guler rahatta kal sen...
ben anadan dogma rahatım kankada tutuyo bu adam benı gorunce tuylerım dıken dıken oluyo sankı cokbıbokmus gıbı