İcraat diyenler gelicez diyenler boş boş bidaha yazı yazmayın gecmek veya geçilmek hiç önemli değil dununuzle bugününüz bir olsun Sanirim siZin araçlar 5geri 1 ileri. Oyun oynamıyoruz burda
Printable View
İcraat diyenler gelicez diyenler boş boş bidaha yazı yazmayın gecmek veya geçilmek hiç önemli değil dununuzle bugününüz bir olsun Sanirim siZin araçlar 5geri 1 ileri. Oyun oynamıyoruz burda
Suat ile görüştüm spec c bakımdaymış yoğunmuş ustasının işleri bitince haber verecekler ;)
deneme yalan olmuş anlaşılan. e mustafa'ya denenler ne olacak şimdi ? diferansiyelde sorun var diye denmeyen kalmadı yok verdiğin paraya yazık yok sorun varsa deneme yok icraat görelimler ?? zaten bu laflar yakışık alan laflar değildi de o laflardan sonra "bakım"a girilmesine de denecek laf yok.
gençler heyecana gerek yok ben randevuyla çalışan biriyim yoğunum sizin gibi girecek bile vaktim yok ben hayatımda sözüm için yaşarım gereksiz polime girmeye gerek yok ilk musait oldugumuzda hem geri hem 6ileri deniyeceğiz isterseniz bundan sonra sadece aracları denedikten sonra yazın
İste bu isler gene lafla olmuyo bizde yoğunuz sabah Konya'da aksam Eskişehir misali.
Hadı be mustafa baranlı ne zaman deneyeceksın be atara gerek yok cıkarsana arabanı görelım beyın ayarınımı beklıyon
meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)
her yere boyle bı ust gecıt şart
Denedinizmi arkadaslar ? Subarunun arizasi nedir neden servise gitti ?
ne oldu ya ,o kadar atıp tutuyordunuz ,hala denemedinizmi?madem deneyecek arabanız hazır değildi,niye o kadar kırıcı laflar söylediniz birbirinize.deydi mi?
hala haber bekliyoruz :)
O denemede golf arıza ışığı yaktı ,ıkı dakka sonra denedınız 3-4 boy ıyıleştı yanı sızın o denemenın hükmü kalmadı o yüzden eklemedık,sağlıklı denemelerın vıdeoları lazım bıze:)
Bu arada spec c vs evo denemesı olacağına ben ınanmıyorum bekleyıp görelım :icon_tup:
14 gun gecti.... 5 gun sonrada ben geliyorum zaten
atıp tutmak kolaydır malesef ama denemek için korkmanın bi mantığı yoktu zaten geçecektim bunu herkez biliyo...
basar gelde bari senle basalım geçsende deneyelim :D
kuk ve evo denemesinde videoyu ceken arkadaslardan biri diyor ki ''bakın ben demiyorum :D''
''bu araba standartsa beni ....ler'' :D
neden oyle diyor o arkadas ?
LM evo x gidiyo inanmayan gelir görür sadece kat iptali ve son susturucu var komple bile egsoz yok. dileyen gelir görür tekrar tekrar slüyorum araç sıfırdan beri bende tutupta araç fabrikadan modlu çıkacak hali yok sanırım...
edit:yakın gitmiyorum 230 dan sonra öne çıkıyorum...
Kat'ı üzerinde,son susturucusu orjinal orj. basınçta bir evo x ile LM arasında enaz 10 boy fark vardır bence..O yüzden bende typer ile ilk deneyip geçildiğimde kafaya takmıştım :D Taaki LM Evo yazılımlı evo'yu geçene kadar :D
ya arkadas bu istanbulluları anlamak mumkun degil adamlara egzoz var yazılım bile yok diyoruz inanmıyo e madem inanmıyodu burda söleseydi acıp baksaydı oraya gidiyosa susacak..
heee kendine cok guveniyosa cebine 5 lirayı koyacak gelecek istedigi yerde istedigine gosterecek orjinalmi degilmi diye..eger egzoz dısında bisey cıkarsa ben onlara 10 lıra verecem bos bos bilmeden atmayın..
bizim orjinal evoyu gecemiosa bence cupra gitmiyo?hadi bakalım bide işin bu boyutu var
Mustafa asla yalan söylecek birisi değildir. Birtürlü ispatlayamadı, ispatlayamadan da gidicek böyle anlaşılan :) Kimsede inanmıyorum arkadaş deyipte göstermeye cesaret edemiyor arabayı :)
ben kaan cupra araca stoc degil diyosun dedimmi?stoc degil diyen kimse ona benim lafım videoyu cekende istanbullu sandım ;)
o ankaralı kimse gelsin yarın dukkana baksın arabaya o soyledigi lafa biraz pişman olabilir ama oda onun cinsel tercihi beni alakadar etmez.nede olsa ne demiş atalarımız büyük lokma ye büyük laf konusma
GMG mustafanin arabasi yaklasik bir haftadir bende, deneme yapmadan once bakim yapilmasi icin getirdi, normal bir bakim yapilacakti; fakat ben arabanin eski performansinda yurumedigini ufak tefek problemleri oldugunu farkettim ve bazi seyler yapmam gerektigini kendisine soyledim. Yani yaklasik bir haftadir deneme yapilmamasinin sebebi benim isleriminin yogunlugundan kaynaklaniyor, yogunluktan mustafanin araciyla ilgilenemedim. Kendisi beni arayip biraz acele etmemi rica etti, bende yogun oldugumu aceleye gerek olmadigini, sonucta iki tane stock arabanin denenecegini soyledim atla deve degil. Araba 1,2 gune eksiksiz hazir olur denersiniz, o gecer bu gecer iki stock araba beni hic baglamaz. Fakat mevzu hizli araba ise, varsa emek verilmis gercekten hizli araba seve seve isteyen ile deneriz, stock o gecmis bu gecmis ne olacak, emek vermeden elde edilen basari beni tatmin etmez. Ha bir evo 6,7,8,9,10,11,12 vs gelir bizim hizli arabalardan birini gecer helal olsun derim, mutlu olurum yoksa fabrikanin yaptigi is. Kismet olursa mustafalarinin denemesine bir gsr daha davet edicem, onunlada denersiniz LM yi, ha pilotaji nasil bilmiyorum arkadasin iyidir kotudur ama belki fikir verir, tamamen stock o gsr hicbir sey yok uzerinde.
o yuzden artik deneme olana kadar daha fazla uzatmayin mevzuyu bence, uzatacak mevzuda goremiyorum ben, biz ismail ile dragda yarisiyoruz bu kadar uzatmiyoruz, o geciyor veya biz geciyoruz nedir yani iki stock araba mevzu.
yaristan once yada sonra ben LM ye bakar ekstra birseyler varmi yokmu soylerim, yok diyorlarsa yoktur ama kesinlik kazanir boylece.
Senin dediğin olay hikaye suan yazdığın hikaye gibi arabaya gunluk olarak öğünden bugüne kadar bindiler duydugum kadarı ilede beyin bağlanmış ve hiç fark etmez isterlerse gt60 bağlasınlar her zaman denerim hiç fark etme en fazla gecer...
Fatih'in anlatmak istediği aradan zaman gecmis ve istanbuldan typrhakan arkadasımız stock evonun cuptayla gitmesi normal değil gibisinden laflara istinaden söylemiş haklıda.
Araçta kay iptali ve son susturucu var 1.5 peak 1.1 cont yuruyo egzoz yokkende peak olarak hatırlamıyorum ama 1.0 barda yürüyodu gazeteye ilan vermeyi düşünüyorum araçtaki parçalar hakkında
hakan abi nin dediğine katılıyorum.kadir abi ye ve sanada söylemiştim ya komple egzoslu,beyinli,filtreli evoX larla hem ben hem hakan abi bi çok kez denedik sonuc buna yakın oluyo diye.bizi şaşırtan durum o..
ha bu arada tekrar söylüyorum araban stock değil demiyorum ;) maşallahı var..