Yalnız burda drag lafı geçmedi hiç deneyen varsa buyursun deneyelim illa drag yapicam diyen varsada koyar ortaya parayı seve seve denerimm :)
Printable View
Yalnız burda drag lafı geçmedi hiç deneyen varsa buyursun deneyelim illa drag yapicam diyen varsada koyar ortaya parayı seve seve denerimm :)
spec c vs evo
http://www.youtube.com/watch?v=ZOAP3TauBdQ
mustafacım parayı sen söyle ben arttırıyım sıkıntı yok
para işi boka sarar gerek yok mustafa keyfi deneriz boşverin o kadar abartmayın bu işi
ben söylemedim ama sorun değil kardes söylesin ben arttırrım bu işler önceden sanalda olmazdı yazan yazana yok şöyle yok böyle noslarım yanlarım rollarım bu ne ya kardesim spec c 1500km bir deb değişir lastik senede 2takım değişir ben acımam yok 60la yok son sürat 3le giderken basarız dif bozulur sizde gidin bozulmayan arabaya binin yada bozarsanız bi daha yenisini alın size sanalda iyi eglenceler
Tamamda senin dediğin saçmalık arabayı yormaktan başka bisey degilmi. Drag istiyosan pistlere çıkarsın rollingin amacı asıl arabanın fakını anlamak içindir nedeni ise dragda lastikten tut debriyaja kadar bitiyo rolde kimin ne olduğu çıkar ortaya bu arada rakam önemli değil yeterli para olsun isin icinde oZaman bak evo nasıl kaldırılır sen sadece spec c. Mı sıfırdan kalkar saniyosun Mustafa hocam :) neyse biraz konu sapitti gel 60 da basalimda görelim
yanlis link
http://www.youtube.com/watch?v=PP-Gbj-sHgE
bizim araclar yorulsun diye yapılmış 60 la giderken basılsın diye yapılmamıs siz drag bilmezken biz rallilerde tırmanmalarda pistlerde gezerdik para önemli değilse adres belli her zaman bekliyorum
Simdi söyle bı olay var siz drag bilmez derken sen tırmanmalara gittiğin zamanlarda biz misket oynamiyoduk aramızda dünya yas farkı yok madem kendine bukadar güvenin var draglarda görelim seni. Bizde senin yıllarca oturduğun mahalledeyiz hala
kusura bakma ama ARP konuyu bir anda paraya çevirdin sanki her denemenizde parasına deniyorsunuz...
mustafa bu sektörde yeni birisi değil çoğumuzdan tecrübeli ve çok daha fazla subaru kullanmış biridir,
ARP setubını değiştirmeden paralı yada parasız deneme ne zaman ???
Bu muhabbet bitmez :))
Paralı yapın aq :D
Paraları bize verin hangi mustafa kazanırsa kazansın şööle geniş bi mangal kuralım yiyelim geçilenden :D