eet selcuk ve top sende :D hahaha
ekleme;
dunya uzerini bilmem ama turkiyede kimin eli kimin cebinde,kim kimi gecti,kimin idrari daha uzaga gitti,bitmez bu olay..kisacasi welcome to turkiye.
Printable View
turkıyedede en hızlılar japan group canem ;)
ZN subaru, BTU subaru,Msupra,HULK bunların degerlerının herkesce bılındıgını bılıyoruz kımse ıtıraz edemez :) daha hızlıları varsa cıkar bu arabaları gecerler devam ederler
2.000cc bolt on k20 motoruyla hulkla aynı hacimde bi araç yanına dahi yaklaşabildimi. ? denediği araçlar minimum 6 silindirliydi.honda kullanıcıları bir kısmı gözü karadır,birazda hızlı olmalarının nedeni buradan geliyor.
Honda alasim geldi :D
Hulk`in 0-400de iyi bir derecesi varda ben mi bilmiyorum(ciddi soruyorum.)KAldiki 0-400`emi dondu olay ? az once honda savunuyodun simdi tum 4cekerleri yazdin,araya HULK`i kattin,oldumu hic selcuk sen HONDAcisin buyuk dusun,gozunu karart !
mevzu japon almanmı ispanyol fransızmı ?
yada typerımda bunlar yok ama onu bunu takarsam ona buna saplarım 3.0 4.0 alayına kaldırırmmı ?
40 bın lıralık typerım var. 20 bın daha harcarım ozaman ızlerız neye kaldırıyorum , sen secersın ben saplarım... bosuna tartısmayın burda hondaların ne oldugu ortada... cok deıl 17 lıralık vtece harca 10bın dolar yada stlegal gıbı 7 lıralık tege harca 20bın deneyecek araba bulama....
typerların büyün konularını kapcam senin yüzünden selcuk lanet olsun typerdan nefret etttirdin ya
benim gecme gecilme derdim yok ki,+ gecilmicek aracta yok,ama anlayamadigin nokta senin,sadece ses var goruntu yok durumu..o oyle yapsa bu boyle yapsa su soyle yapsa..oldu melez olur..
bu arada olur,top speede kadar deneriz :) yrn babam geliyo,407i alcak,olmassa bende donerim onla gelirim arabami alip.Gecersem yukliim mi selcuk ? :hehe: izin veriyomusun HAHAHAAH
biton denicek araba var neden olmasın ? maminin ewoyla denesin tuncayın subaru ile dnesin bilal in civicle deesin ardanın typer la denesin çok kasşınıyorum diosa motorla denesin çok isterse suprayla msuprayla mz3 le denesin yada ilker abinin e30 uyla denesin miniklerin k20 ile denesin denicek çok araba var neden olmasın