yanı suan sendekı gıbı yurumuyor kısacası yanı skn nınde suan muharremde yurumedıgı gıbı
Printable View
yanı suan sendekı gıbı yurumuyor kısacası yanı skn nınde suan muharremde yurumedıgı gıbı
varsa tanıyan bılen bı denesın benle her gece uyar bana gorelım bı ne kadar gıdıyormus
Bu arada zaferden ses çıkmadı farkındaysan:D Bayramdan sonrada onla ilgilenicem:hahaha:
Akşam b.düzünde seatın tamponunu yaktın beaaa:D
0 kullandığın s2000 den bende aldım ne kadar gittiğini biliyorum.normal bi s2k dc headers-cai ve k-proluyla 80de basarsa kafa kafaya gidiyor.SKN speclerinde bi typeR yan yana gitmeniz hayal olur. 15 bin km boyunca bende olmayan ayarları kısılan nasıl gittiğini bilmediğim bi arabayla neden deneteyim seni.Korkma cümlesi çok saçma olmuş engin abi , bi masaya oturup konuşan adamlarız.eğer typeR kullanmış olsan bu speclerde bi s2000 nin bolt on olarak geçemeyeceğini bilirdin.SKN nin zamanında hangi arabalarla yürüdüğü bellidir,haala o arabalar piyasada var denemek istersen sattığın arakdaşla deneme ayarlarım.Şimdi buradan söylüyorum arabam çıktığında en hızlı s2000 ni bana getirin deneyelim,hep sattıktan sonra çıkıyor böyle şeyler arabalar bendeyken denk gelemiyoruz nedense.
katılmamak elde değil.SKN muharrem'de iken en iyi yürüyen bolt on iken şimdi yeni sahibi ile bu şekilde gitmesinin nedenlerini araştırmak aracının sahibine düşer.Parçalar aynı malzeme aynı ayar konusu olsun diğer püf noktalar olsun eksikliği söz konusu olaiblir...
SKN nin denediği araçlar sonuçlar belli ...
ezn yı tanıyan varsa suan ben denemek ıstıyorummmm :D
skn eznyi geçtikten sonra ezn'nin ayarları bittikten sonra ezn seninle denemek istediğinde nerdeydin muharrem he konuş nerdeydin :D:D