ben bmw basladım malı ıyı bılıyorum m3 egsoz tak guc kaybeder typer guc alır fark bu:D bıde cok sıkıstırmıslar hplerı zor sıgmıs ondan dolayı pek dayanıklı degıl typer 5sene gazlarsın aynı randımanı verır m3 6ay motor kırar
Printable View
hey gidi konu tam e.aylık ama =)
abim ben hulk 300 hp idi demiyorum ki :D
benim dediğim HULK u geçen yaran bi araba olmuşmuydu o halindeyken en iyi yürüyen K20 değilmiydi kendi speclerinde tayyara 5-10 boy açmıyormuydu yani gerek hafiflikten vs vs araba yürüyordu arkadaş :D
e o arabayla o m3 kafa kafaya gidiyordu hatta geçiyordu demek istedim ama farklı bir yere geldi neyse :D
yani hulk atmosferiken typarların cogunu zaten gecerdi demek istiyo
aynı hulk ankarada denedi 286lık m3le videosuda 2 sayfa geride
keza ben denedim kpro rbc vs vs ile atasehirde minikslerde sahit ordada gectim
aslında sonuc bizim acımızdan belli ama robun o denli gecilmesi beni şaşrtmadı oyuzden bide ben deneyeyim dedim ondada araba videodan sonra sc olmus yani olay bundan ibaret:)
Sökme varmı Selçuk boş dolu nası denencek ? Herşey zelbesmi :)
ayarım biterse DBS typerda denemek isterler :D
bikere benle deniceksen fark yeme tır sokma boy boy muhabbetleri ne önecsinde olur nede sonrasında bunu bilceksin ikincisi hazır oldugunda haber vericeksin musait oldugumuzda seve seve cıkıp deniycez birde ucuncusu seninde bildigin gibi arabam sökük sonradan skıntı olmasın,daha detaylar için ö.m atabilrsin herzaman.
Hulk ankarada biraz ayar sorunu yaşamıştı diye hatırlıyorum çok sağlıklı bir deneme değildi diye hatırlıyorum
senin Hulk ile kpro ve RBCli olarak denemişliğin varmı bro :D vay arkadaş :D
Bencede ROB ile olan deneme çok dikkate alınmamalı baya yoruldu o araba
sen STP ile dene bro :D