S2000 : filtre - kat iptali
TYPER : filtre - headers - ekzos - kpro
s2000 : 2 kişi
typer : 2 kişi
3. vites DJ TYPER
Çok zevkli denemelerimiz oldu,katılan bütün arkadaşlara ve özellikle enese teşekkürler![]()
S2000 : filtre - kat iptali
TYPER : filtre - headers - ekzos - kpro
s2000 : 2 kişi
typer : 2 kişi
3. vites DJ TYPER
Çok zevkli denemelerimiz oldu,katılan bütün arkadaşlara ve özellikle enese teşekkürler![]()
Enessssssssssssssssssssssssssssssss ALLAH Seni
S2000 son videoda vites geçerkeni sesi dehşet güzel. Araçlara Maaşallah.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Maşallah araçlara
ama Typerın acilen ayarlarına bakılması lazım
Kpro lu typerı S2K gecemez
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Enesin sanırım egzozla alakalı sıkıntısı var, ayarından cok. Avanstan şikayetçiydi bir de
Aynı durum bende de var,
süper egzozcum 70 lik spiral tak dememe rağmen gitmiş içi 50 küsürlük spiral ve araboru yapmıs, yani headersim 63, araborum 57 lik ya da daha az (60 dan kesin az), son 70 geliyordu
yeni araborudan sonra, mugen headers filtre egzozlu s2k ile bende kafa kafaya gittim 2 vs 2
belki komik gelebilir ama 8400-8500 lere kadar nefesi olan araba 8000 den sonra yoktu o gece, sadece o araboru yuzunden üst devirlerde sanki yerinde sayıyordu, ben işini adam gibi yapan birine egzozumu düzelttirip, o2 sensörü + motor kulaklarını yenileyip tekrar deneyeceğim.
Demeye çalıştığım, Enes egzozundaki problemi hallederse aracı hissedilir biçimde daha iyi gidecektir.
enesin araba belirgin şekilde üst devirler bitmek bilmiyo k-prodan sonra hdrs ve ara borular yetmez halde olduğu belli ve avans problemi yüzünden avans kısık seviyede gidiyo inşh en kısa zamanda helletip sorunsuz şekilde deneler yapar.
maşh araçlara kazasız belasız
2 aracada masallah.. s2knın gıderı cok ıyı dıger typer vıdeolarında gormustuk.. headers ve egzos bahane olmamalı yıllarca aynı setupı kullandık. bı bujı degısır bıraz hava sogur enes gecer![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Cumhur geri kalan videoları istiyoruz ayrıca acil eski ayarına dön
BS sendeki videolarıda istiyoruz ve seninde ayarında bir farklılık olmamış
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aynen arbaa egzosdan zaten kaç kg hafiflemişti
birde dedigin gbi js headers 63mm headerstan sonra full titanium egzost sistemi
ciddi güsel gidiyordu top speede takılmadan tırmanıyordu
benim denedigim en hızlı S2K ydı
Call for prayer
Instagram hesabımız
Ben teşekkür ederim rica ettik kırmadınız elinize ayağınıza sağlıkS2k yada kocaman bi maşallah..
Kırıcı olmadan eleştiren arkadaşlardan Allah razı olsunEvet şu anda olması gerektiği gibi gitmiyoruz ama nedenleri belli şeyler sıkıntı değilde eksikler var..tamamlanınca Allah nasip ederse olması gerektiği gibi gidicez
Eksiklerden de bahsedelimde kimsenin aklında soru işareti kalmasın..Dc headersla kat edebilceğimiz yol belli ancak onunda gerisindeyiz büyük ihtimalle ki başka alternatif kalmıyor ara boru sıkıntı yaratıyor.Çapın dar olmasını geçtim kıvrım yerleri çok sert dönüyor.Onun haricinde buji yağ bakımı filan hiç bi zaman eksik etmediğim titiz olduğum noktalar orda bi eksik yok yani..
İnşallah alışık olduğumuz ba typerı geri döndürcez![]()
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)